To je to što me zanima!

Bivši šef hrvatskih sudaca: Naši suci su bolji od sudaca na Euru

Kad dođe stranac, bit će nešto kao mesija. Nitko neće govoriti da je naklonjen nekom klubu, on je prorok, a u selu ne možemo svi biti proroci, rekao je Bruno Marić
Vidi originalni članak

To nije penal za mene, nema nikakve dileme. Gore je što se VAR nije javio da pogleda ruku koja je bila netom prije gola jer kad se zabije gol nije bitna namjera ruke. Neugodno mi je kad se tako nešto dogodi, a europski suci su preumorni, u strašnom su drilu, rekao je u HRT-ovoj emisiji Studio 4 bivši šef hrvatskih sudaca Bruno Marić.

ROLEX NA PRISAVLJU Bruno Marić na HTV-u pokazao sat od 38.850 €! Evo otkud mu

Nakon afere 'VARgate' napustio je Bruno Marić poziciju u hrvatskom nogometu, a sad se oglasio i o sucima na velikoj europskoj sceni. Na Euru su uz nekoliko manje 'razvikanih' sudaca uglavnom sudila dobro poznata imena, ali ističe Marić, nije to bilo dovoljmo dobro.

POGLEDAJTE VIDEO: Najbolji trenuci presice Brune Marića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dugo vremena govorim da Uefa mora gledati prema sucima iz manjih država pa tako i iz Hrvatske. Naši suci nisu lošiji od ovih koji sude na Euru, štoviše, i bolji su od njih - objasnio je.

Nakon što je napustio poziciju u HNS-u, ona je još uvijek upražnjena. Govori se o dolasku stranca na čelo hrvatskih sudaca.

PODRŠKA "VATRENIMA" Bruno Marić posvetio objavu Daliću: Kliču mu kad ga vide, a istima je sada predmet kritike

- Kad dođe stranac, bit će nešto kao mesija. Nitko neće govoriti da je naklonjen nekom klubu, on je prorok, a u selu ne možemo svi biti proroci. Je li ponižavajuće za naše suce što dovodimo strance? Na neki način se tako i osjećam, hrvatski su suci došli na volej jer su pokazali, u usporedbi s najboljim sucima svijeta, da su bolji od njih i zaslužuju bolji tretman - rekao je Marić. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • zera 13.07.2024.

    Hahaha bisera i izjave. Naši suci nose Dinamov dres a ja dižem dinamove pehare prije kapetana, tako si Bruno trebao izjaviti, iznjeti istinu a ne laž. Sad očekujem gic gic odgovore i naravno svog dosadnog gic gic duplića zeru.

  • mmm.mmm 13.07.2024.

    Kome virujete meni ili svojim očima ,a ko si ti,najveći lopov govori o poštenju

  • doviđenja pameti 13.07.2024.

    Sve poštenjačine kao i ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare