To je to što me zanima!

Bivši 'modri' otvorio restoran u Zagrebu, Olmo i Fernandes ga posjetili prije odlaska iz grada

Sva trojica su u Zagreb došli kao stranci, a Hrvatska im je postala 'drugi dom'. O Daniju se mnoštvo puta pisalo kao 'Olmiću', dok su Leonardo i Junior ovdje pronašli supruge, a neki će tu i ostati nakon sportske karijere
Vidi originalni članak

Nekad su zajedno harali u dresu zagrebačkog Dinama, a sad su na različitim stranama svijeta. No, i dalje ih veže - Zagreb. Dok je Dani Olmo (26) na Maksimiru dobio novi dres 'modrih' i pljesak Maksimira kao nekad, Argentinac Leonardo Sigali (37) otvorio je restoran u gradu iz kojeg je otišao 2018. godine. Od tad stoper igra u argentinskom Racingu, ali očito se planira vratiti u hrvatsku prijestolnicu. 

DOBRODOŠAO, ŠAMPIONE VIDEO Olmo došao na utakmicu Dinama i dobio ovacije: 'Tu sam doživio najbolje godine života'

Sa suprugom Elenom je otvorio restoran u Tkalčićevoj ulici u kojem poslužuje argentinsku hranu, a podršku su mu došli dati bivši suigrači - spomenuti Olmo i Junior Fernandes (36), Čileanac koji je u potrazi za klubom od ljeta kad je napustio redove turskog Adanaspora.

Sva trojica su u Zagreb došli kao stranci, a Hrvatska im je postala 'drugi dom'. O Daniju se mnoštvo puta pisalo kao 'Olmiću', dok su Leonardo i Junior ovdje pronašli supruge, a neki tu planiraju i nastaviti život nakon sportske karijere. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lucky edy 05.08.2024.

    A ja mislio da će otvoriti dječji vrtič i jaslice!

Komentiraj...
Vidi sve komentare