To je to što me zanima!

Barcino čudo od djeteta previše se opustilo! Flick ga je kaznio

Flick je uveo strogi režim s dva treninga dnevno, a Nijemac ne voli kada netko prekrši njegova pravila, koja vrijede i za najveće zvijezde poput Yamala.
Vidi originalni članak

Lamine Yamal je s friško napunjenih 17 godina jedan od najpopularnijih nogometaša na svijetu i svi očekuju kako je ispred njega legendarna karijera. Ljetos je osvojio sa Španjolskom Europsko prvenstvo, a sa sjajnim igrama nastavio je i pri povratku u Barcelonu, pa je tako zabio jedan gol i namjestio ih tri u četiri utakmice u novoj sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi trener Katalonaca, Nijemac Hansi Flick (59), znatno je drugačiji od prethodnika Xavija Hernandeza. Flick je hladnokrvan i racionalan i od svojih igrača traži maksimalnu predanost i disciplinu, dok je Xavi bio strastven i pun emocija. I sasvim je normalno što je nekim igračima zato potrebno vrijeme za prilagodbu, pogotovo neiskusnijim, kao što je Yamal.

Flick je uveo strogi režim s dva treninga dnevno, a prema Mundo Deportivu, Yamal je zakasnio na sastanak s trenerom prije jednog od treninga. Nijemac ne voli kada netko prekrši njegova pravila, koja vrijede i za najveće zvijezde poput Yamala.

OBJASNIO POZADINU Olmo zabio gol pa pokazivao na 'sat': 'Tako važne koševe slavi jedan NBA igrač, svidjelo mi se' ODLIČAN DEBI Dani Olmo oduševio Španjolce: 'Prelomio je utakmicu, pokazao da je stiglo njegovo vrijeme'

Yamal ipak nije kažnjen na dramatičan način. Flick ne želi urušiti atmosferu, pa je tako Yamal prošao kroz "tunel pljuski" prije početka jednog treninga. Tako su svi Barcelonini igrači stali u dva reda i udarali 17-godišnjeg Yamala po leđima dok je on trčao između njih.

Ostaje za vidjeti hoće li Flick posegnuti za strožim sankcijama ako se takvi prekršaji ponove u njegovoj momčadi i u budućnosti, ali sve upućuje kako njegov pečat ostavlja pozitivnog traga u Barceloni. Katalonski velikan vodi u prvenstvu s maksimalnih 12 bodova, četiri više od Real Madrida

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zidar_šiljo 04.09.2024.

    Prije 2-3 sezone i Fati je bio čudo od dijeteta, isto vrijedio preko 100M pa evo ga nema nigdje..

  • Repulsive 04.09.2024.

    Čuj najiskusniji dečko od 17 g

  • Space Burek 04.09.2024.

    Napokon imaju trenera kod kojeg se stalno radi bez slobodnih dana i gluposti. Od Enriquea nisu imali takvog trenera a tu su i pojaćanja koja rade na fizičkoj spremi igrača. Onaj Xaviev tip koji je to vodio je bio katastrofa ali sada imaju dvojicu kod kojih nema laganih treninga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare