To je to što me zanima!

Austrijska policija upozorila uoči utakmice Dinama i Salzburga: 'Očekujte buku, dim i nasilnike'

Dinamo je dobio 1500 gostujućih ulaznica za utakmicu, ali pretpostavlja se kako će broj navijača Dinama u Salzburgu biti i veći od toga. Policija u Salzburgu upozorila je na moguće incidente
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama večeras će gostovati kod Red Bull Salzburga u trećem kolu Lige prvaka. Podsjetimo, "modri" su gostovali i u Munchenu u prvom kolu LP-a, a tada je Bayern slavio s velikih 9-2. Aktualni prvak nada se kako će s Bjelicom na čelu ostvariti puno bolji rezultat u Austriji, gdje se pripremaju za dolazak hrvatskih navijača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Uefa je označila ovu utakmicu kao susret visokog rizika. To znači kako su pripadnici salzburške policije maksimalno mobilizirani.

RASPORED SVIH UTAKMICA Gdje gledati Salzburg - Dinamo i Barcelona - Bayern u Ligi prvaka PO 15. EUROPSKU POBJEDU Ovo je mogući sastav Dinama za Salzburg: Bjelica opet bez krila, Kulenović kreće od prve minute!

- Očekuje se navijački marš od centra grada do stadiona pa možete očekivati zastoje u prometu. Buka i dim od pirotehnike mogu se očekivati u užem gradskom području, a budući da se očekuje i dolazak nasilnika, veći dio stadiona bit će proglašen sigurnosnim područjem od 17 sati do 1 sat iza ponoći - poručila je austrijska policija.

Dinamo je dobio 1500 gostujućih ulaznica za utakmicu, ali pretpostavlja se kako će broj navijača Dinama u Salzburgu biti i veći od toga.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Daimos 23.10.2024.

    Nije više 2005-2009 gdje je svaka utakmica bila sa neredom. Strah i trepet. Skoro 2 desetljeća represije, novih zakona, bojkota i svega oko kluba što se dogodilo više nije to to. Bolje se sve prati i kontrolira, veće kazne... To sve se odrazuje i na navijanje. Nekada je puno bolje grmilo.

  • AIR 270 23.10.2024.

    dragi Austrijanci nisu svi Hrvati takvi to su samo iskompleksirani navijači propalog kluba iz Zagreba

  • Svečenik 23.10.2024.

    Ja znam tko neće pravit sr,nj, u Salzburgu a to je Bojler jer nema za kartu do Zagreba,večeras će na šljivu da hvata od susjeda wifi,Bojler baš si goljo daj nešto radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare