To je to što me zanima!

As: Real 'dogovorio' Balea za 120 mil. €; Carlo: Luka ostaje

Ništa još nije potpisano, ali je transfer usmeno dogovoren, piše na naslovnici Asa. Ako je vjerovati tom dnevnom sportskom listu, Bale odlazi za čak 120 milijuna eura
Vidi originalni članak

Španjolski As na naslovnici donosi priču kako je sve dogovoreno između Reala i Tottenhama! Gareth Bale odlazi u Madrid za vrtoglavih 120 milijuna eura!

Ništa još nije potpisano, ali je transfer usmeno dogovoren. Još jednom se potvrdilo kako nema tvrđeg pregovarača od gazde Spursa Levyja. Ako se najave uistinu ostvare, bit će to novi rekord u visini odštete, aktualni drži Cristiano Ronaldo koji je došao za 94 milijuna eura. Bale je sjajan igrač, ali ne vrijedi tolike novce, nogomet je otišao u potpuno krivom smjeru.

Velšanina će u Realu dočekati prijatelj Luka Modrić sa čijim se imenom u ljetnom prijelaznom roku dosta tehnicira. Sva nagađanja prekinuo je trener Carlo Ancelotti.

- Nije istina da Luka odlazi. Svi su igrači sretni što su dio momčadi. Nismo razgovarali o odlascima jer nitko više neće napustiti klub. Modrić je vrlo važan igrač i on će ove sezone igrati ovdje - rekao je Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 204

  • aventin 02.08.2013.

    vau koliko novaca za glupost za igraca koji ne vrijedi toliko

  • Doc Holliday 02.08.2013.

    vidit ces ako dode u real dali ce vrjedit tolko :)

  • theHerd 02.08.2013.

    navijač sam nk donja klada, ali volio bih vidjet obračune messi & neymar vs ronaldo & bale, svaka momcad ima po jednu tetkicu, ronaldo i neymar

Komentiraj...
Vidi sve komentare