To je to što me zanima!

Olimpijski skandal! Argentina u 16. min nadoknade izjednačila, a VAR poništio dva sata kasnije

Sve je eskaliralo kasnim golom, a nakon nešto više od dva sata sudac je išao pregledati snimku i zbog zaleđa poništio gol! Nastavili su utakmicu, a Marokanci su sačuvali prednost
Vidi originalni članak

Otvaranje Olimpijskih igara je u petak, ali nogomet se već igra u Parizu. A kontroverzi ne nedostaje! Nevjerojatne smo scene gledali na utakmici Argentine i Maroka (2-1) koja je, ali nije završila. Naime, U 16. minuti sudačke nadoknade je Cristian Medina zabio gol za izjednačenje, a neki marokanski su navijači utrčali na teren dok su s tribina gađali 'gaučose' bocama i čašama. 

Utakmica je prekinuta, ali sudac nije označio kraj utakmice. Igrači su otišli u svlačionice, a na stadionu se pojavila poruka za navijače 'molimo vas napustite stadion'. A nešto prije nego je utakmica prekinuta VAR je pregledavao spornu situaciju kod gola Medine.

Zbog rasističkih povika Enza Fernandeza za vrijeme slavlja osvajanja Copa Americe, navijači negoduju protiv Argentinaca, a to ih je pratilo od izlaska na travnjak. Sve je eskaliralo kasnim golom, a nakon nešto više od dva sata sudac je išao pregledati snimku i zbog zaleđa poništio gol! Utakmica je nastavljena, a Marokanci su sačuvali prednost!
 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • tomst56 25.07.2024.

    Kakva nadoknada od 16 minuta poradi ??????

  • argh1 25.07.2024.

    Francuska je izgubljena, to je sljedeća najveća prjetnja i Hrvatskoj.

  • kp 25.07.2024.

    Nogomet postaje sprdnja sporta.Vode ih kriminalci poput Uefe-Fife itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare