To je to što me zanima!

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a?

Do početka najjačeg ranga hrvatskog klupskog nogometa ostalo je još desetak dana, a naši klubovi rade punom parom ne bi li što spremniji dočekali novu sezonu
Vidi originalni članak

Hajduk je dovođenjem Ivana Rakitića (36) pokazao koliko visoko ciljaju ove sezone, a on vjerojatno nije jedino pojačanje koje će stići u Split. Dinamo je još od ranije u svoje redove vratio Marka Pjacu, a doveli su i dvojicu stopera (Torrentea i Mmaeea). Rijeka nije trošila, već je potpisivala slobodne igrače, pa je tako primjerice Gabriel Rukavina stigao kao bivši igrač "modrih". Osječani su doveli Nikolu Čavlinu na posudbu, te doveli Jelenića iz Varaždina i Soldu iz Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon turbulentne i zanimljive prošle sezone, izgleda da će ova koja dolazi biti još napetija i uzbudljivija. Barem tako izgleda u ovom trenutku. Podsjetimo, nakon što se Rijeka, Hajduk i Osijek ovaj i idući tjedan zagriju kroz europske izazove u drugom pretkolu Europske lige, odnosno Konferencijske lige, nova sezona HNL-a starta krajem idućeg tjedna dvobojem Dinama i Istre na Maksimiru (2. kolovoza, 21 sat).

Idi na 24sata

Komentari 73

  • erixon12345 23.07.2024.

    Neka pati kome smeta...

  • LUKAM10 LEGENDA 23.07.2024.

    Šibenik

  • eugen123 22.07.2024.

    Dinamo, sljedece pitanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare