To je to što me zanima!

Ancelotti nije Modriću u ligi dao ni minute, ali je otkrio kad će s klubom razgovarati o odlasku

Što se tiče Reala i Modrića, Luka je odlučio. Dvojba je 'da ili da'. Sto posto želi ostati u Realu, a toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva, novac mu uopće nije bitan. Sve ovisi o Realu, piše španjolski AS
Vidi originalni članak

Hoće li Luka Modrić (38) ostati u Real Madridu ili ne? Pitanje je to koje se proteže već mjesecima, a na njega još ne postoji odgovor. Različiti su 'insajderi' već rekli svašta - kako Luka odlazi u Saudijsku Arabiju, kako će mu Real ponuditi ugovor na još godinu dana, kako će mu 'kraljevi' ponuditi odgovor, ali on će imati uvjete... Bilo je svega.

VATRENI REZERVE Modrić ostao na klupi u velikoj pobjedi Reala! Budimir također u remiju Osasune i Mallorce

- Što se tiče Reala i Modrića, Luka je odlučio. Dvojba je 'da ili da'. Sto posto želi ostati u Realu, a toliko je posvećen klubu da prihvaća biti rezerva, novac mu uopće nije bitan. Toliko je sretan u klubu i Madridu, sve sada ovisi o Realu - objasnili su kolege iz španjolskog AS-a.

Ove sezone uglavnom ulazi s klupe, ali pri svakom ulasku mlađim kolegama pokazuje kakav bi odnos prema klubu trebali imati te kako se truditi u svakoj minuti, bez obzira kad dobiju priliku za igru. Tu priliku nije dobio protiv Alavesa (5-0) u ligi, a nakon utakmice je trener Carlo Ancelotti govorio o Luki i još jednom dugogodišnjem članu svlačionice, Toniju Kroosu (34). 

GDJE ĆE 'VATRENI'? As: Luka Modrić je donio odluku

- Klub i igrači razgovarat će o njihovoj budućnosti nakon finala Lige prvaka - objasnio je 'don Carlo'.

Očito ćemo na konačnu odluku morati pričekati još oko tri tjedna jer 'kraljevi' protiv Borussije Dortmund u finalu elitnog europskog natjecanja igraju 1. lipnja na Wembleyju.


 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • kumes 15.05.2024.

    Ajde Luka odi u staracki MLS. Samo nemoj u Saudiju gdje nesmis ni bevandu popit

  • uvijek žedan 15.05.2024.

    da ima malo više dostojanstva sam bi se maknul a ne moljakati da ostane, jadno

  • Kancelar AP I 15.05.2024.

    ako ostane u realu poniziti ce ga do kraja kada mu uzmu broj na dresu, tako da bolje da ode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare