To je to što me zanima!

Alisson upozorio: Nismo glupi! Nitko nas ništa ne pita, a broj utakmica se samo povećava...

Alisson tvrdi: Za navijače je to nevjerojatno. Više utakmica, više velikih utakmica. Za nas igrače je uvijek dobra ideja dodati neke utakmice u raspored koji nije zauzet – malo sam ironičan!
Vidi originalni članak

Vratar Liverpoola, Alisson (31), kritizirao je novi format Lige prvaka i smatra da se zanemaruje dobrobit igrača. Broj utakmica prije nokaut faze povećan je s šest na osam, a ligaška faza trajat će do kraja siječnja, dok je prethodna grupna faza završavala početkom prosinca. Momčad Arnea Slota (45) započinje svoju kampanju protiv Milana na San Siru u utorak.

POGELDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alisson smatra da su igrači izloženi prevelikom pritisku zbog zgusnutog kalendara na klupskoj i međunarodnoj razini.

- Za navijače je to nevjerojatno. Više utakmica, više velikih utakmica. Za nas igrače je uvijek dobra ideja dodati neke utakmice u raspored koji nije zauzet – malo sam ironičan! - rekao je Brazilac i dodao:

REPORTAŽA IZ MUNCHENA FOTO Bayern zabranio Dinamu da trenira na Allianz Areni. Kažu da je teren razrovan i pun rupa

- Nitko ne pita igrače što misle o dodavanju više utakmica, pa možda naše mišljenje nije važno. Ali svi znaju što mislimo o tome. Svi su umorni od toga. No, moramo ostati fokusirani na veliki izazov koji je pred nama.

Na pitanje o tome kakve promjene bi volio vidjeti kako bi se smanjilo opterećenje na igrače, Alisson je jasan. 

USUSRET LIGI PRVAKA Trener Bayerna: Dinamo i mi smo jako slični. A sjećam se tog dana, trčao sam za Modrićem

- Ovo nije pitanje na koje bih trebao samo ja odgovoriti. Potrebno je sjesti zajedno i poslušati sve strane jer razumijemo da postoje mediji i televizija, strana Uefe i Fife, Premier lige, domaćih natjecanja. Nismo glupi. Razumijemo da ljudi žele više utakmica. Ali razumno bi bilo da se svi, uključujući igrače, sastanu i poslušaju jedni druge. Mislim da su mnogi igrači već govorili o tome. Samo trebamo biti saslušani.

Arne Slot je potvrdio da je novo pojačanje, Federico Chiesa, u konkurenciji za svoju debitantsku utakmicu i moguće je da će zaigrati s klupe.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Kegla💪🏻 17.09.2024.

    A kad lova sjedne na racun onda je ok Igrat trebate stalno

  • PumaPunku 17.09.2024.

    Za tu lovu ima da igras svaki dan

  • -Scorpion- 17.09.2024.

    cuj to...a silni milijoni na racunu ima da igras svaki drugi dan

Komentiraj...
Vidi sve komentare