To je to što me zanima!

Alen Babić: Fisher me ozbiljno uzdrmao, od glave do pete! Ali ne mogu odustati od svega...

Kada me Fisher pogodio prvi mi je put došlo do glave 'Bježi, bježi majmune, šta ti je ovo trebalo'. Tad sam osjetio kako je primiti pravi udarac od teškaša, rekao je Babić, koji želi nastaviti u cruiserweightu
Vidi originalni članak

U teškoj sam situaciji brate, ali neću odustati. Predaleko sam došao. Ako sada odustanem, nemam priče, rekao je Alen Babić (33) koji je na svojem Instagram profilu odgovarao na pitanja obožavatelja i time otkrio u kakvom je stanju skoro dva mjeseca nakon teškog poraza protiv Johnnyja Fishera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Engleski boksač tada je nokautirao Babića nakon tek pola minute borbe. Iako je 'The Savage' najavljivao najbolju borbu karijere nakon prvog poraza, dogodilo se suprotno, izgubio je u prvoj minuti borbe.

'NESTAO SAM S RADARA' Babić se oglasio prvi put nakon poraza: Razmislit ću o svojoj budućnosti u teškoj kategoriji

Babić je na Instagramu odgovarao na pitanja obožavatelja. I dok su neki iskoristili priliku i pitali ga zašto je obrijao bradu, drugi fanovi su postavili neka važna pitanja koja su vezana uz Babićevu boksačku budućnost.

Najprije su ga fanovi pitali kako se osjeća nakon teškog poraza.

EMOTIVAN SUSRET VIDEO Babić za 36 sekundi meča zaradio najveći novac u karijeri

- Dobro sam. Boks mi je pružio najljepši život na svijetu. Nema vremena za očajavanje, moram ići dalje. Jako sam zadovoljan sa svime što sam napravio. Nisam ni sanjao da ću sve ovo postići, tako da idemo dalje. Ohladio sam glavu. Sretan sam jer sam shvatio sam kako sam ja jedini krivac za ona dva poraza, debakl u Dubaiju i debakl protiv Fishera... Mislio sam da nema krivca, ali ja sam jedini krivac. 

'Savage' je otkrio kako bi se u ring mogao vratiti do kraja godine.

- Iskreno, treniram svaki dan. Ali nisam još nijedan trening napravio kako spada, nisam se počeo vraćati. Ali sve više ide prema tome da odradim borbu do kraja godine. Ali ne znam, vidiš da ni sam ne znam što pričam - rekao je Babić obožavatelju.

TEŠKA NOĆ U ENGLESKOJ BBC opleo po Babiću: 'Fisher se nije niti oznojio protiv Hrvata'

I ranije je Babić spominjao kako karijeru možda nastavi u cruiser kategoriji.

- Pet godina već svima govorim da sam superteškaš, ali ne treba biti prepametan da vidim da fizički nisam teškaš. Fisher me stvarno pogodio, uzdrmao me buraz od pete do glave. Tad mi je prvi put došlo do glave 'Bježi, bježi majmune, što ti je ovo trebalo'. Tad sam osjetio kako je primiti pravi udarac od teškaša. Odlično sam se držao protiv njih, ali mislim kako ću karijeru nastaviti u cruiserweightu - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • thoro14 23.08.2024.

    Loš borac realno.

  • dahvaul 22.08.2024.

    Kad bi bar pol tolko u boksu bio koliko laprdaš.

  • David11111 22.08.2024.

    Ako jos jedan članak izbacite o ovom ološu i talogu koji namjesta meceve na kladionici i sramoti Hr.organizirat cemo vam štrajk vani ispred upravne zgrade

Komentiraj...
Vidi sve komentare