To je to što me zanima!

Znaš li tko sam? Nekad je lopte ganjao po terenima, a već 25 godina vlada pozornicom...

Poznat je po romantičnim pjesmama te kaže da su mu njegove pjesme kao djeca. Pjevač se drži podalje od skandala, a obitelj mu je na prvome mjestu
Vidi originalni članak

S obzirom na to da je od početka karijere prošlo 25 godina, imao sam vremena razmisliti što je sve iza mene. Promijenio bih sebe i natjerao se da se manje živciram zbog nekih stvari, ali držao bih i dalje ovaj pravac. Bavio bih se glazbom, rekao nam je svojedobno crnogorski pjevač.

Iako vrijeme sad provodi većinom na pozornici, dok je bio klinac, Sergej Ćetković (48) vladao je sportskim terenima. Igrao je nogomet, a zvali su ga, kaže on, Jorge Valdano (legenda Real Madrida, op. a.). Kad je dobio na visini, prebacio se na košarku. Ljubav prema glazbi je ipak prevladala, a kad je prvi put stao na pozornicu, bio je, prisjeti se često, prilično ukočen, odnosno "izgledao je kao dva metra neobrađenog drva".

OMILJENI GLAZBENIK Znaš li tko sam? Bio je švorc i htio napustiti glazbu. Vjera ga je uspjela spasiti od depresije...

Poznat je po romantičnim pjesmama te kaže da su mu njegove pjesme kao djeca. Pjevač se drži podalje od skandala, a obitelj mu je na prvome mjestu.

- Na djecu sam najslabiji, sigurno. One su mi Ahilova peta - rekao je jednom, a njegov svijet 2010. i 2012. upotpunile su kćeri Lola i Mila, koje je sa suprugom Kristinom posvojio iz crnogorskog doma za nezbrinutu djecu. Sa suprugom je 25 godina, a u karijeri je svih ovih godina naučio da ostane uvijek vjeran sebi.

- Publika te voli onakvoga kakav jesi, bez maski i dodataka, ogoljenog do kraja - njegov je moto. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare