To je to što me zanima!

Vlatka Pokos otkrila tko ju je razočarao: 'Svi nešto očekuju mukte, ne računajte na mene!'

Pjevačica odlučila je javno progovoriti o prijateljstvima na domaćoj javnoj sceni ne skrivajući razočarenje određenim prijateljima
Vidi originalni članak

U svojoj najnovijoj objavi Vlatka Pokos (54) najavila je povratak na glazbenu scenu, a i dotaknula se stanja u glazbenoj industriji. Kako je najavila, uskoro ćemo slušati njezin novi singl 'Kad te boli', u čijem stvaranju su joj pomogli članovi grupe Groovetastic i DJ Mental Blue. 

DRAMA SE NASTAVILA Vlatka Pokos skladatelju koji tvrdi da je s njom proveo kasne noćne sate: 'Vidimo se na sudu'

- Ljudi mi često prilaze s pitanjima tipa, zašto ne pjevam i ne snimam spotove te zašto radim običan posao u Irskoj. Očito žive u iluzijama i misle da je čovjek imućan ukoliko je slavan. Zasigurno ne u Hrvatskoj", započela je Pokos svoju objavu. "Potpuno pogrešna percepcija koja nema puno veze s realnošću. A ja sam vrlo realna osoba i vise puta sam javno govorila o ovom problemu - napisala je Pokos u istoj objavi, a onda se osvrnula i na međuljudske odnose i iskorištavanje.

- U Hrvatskoj svi nešto očekuju mukte; da ne spominjem one koji uz to imaju i prljave ideje i insinuacije. Svoj projekt ću financirati sama, bez ičije podrške, ali poručujem raznim ''prijateljima'' kojima sam učinila brojne marketinške usluge da više ne računaju na mene - zaključila je pjevačica.

DRAMA NA MREŽAMA Pokos o izjavama skladatelja o njoj: 'Ljigavo!' Oglasio se i on: 'Da ste jedina na svijetu, ni tad'

Vlatka Pokos je početkom kolovoza potvrdila glasine da su ona i Većeslav Holjevac, glavni tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza, prekinuli. Bili su zajedno nekoliko mjeseci. Nakon toga poručila je da u Hrvatskoj trenutno nema mjesta za nju u profesionalnom smislu te se opet odselila. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Garraa22Witch 23.09.2024.

    Svatko ludi po sebi sudi??😉

  • mdcro24 23.09.2024.

    Kako bi svima bilo llijepo da si ostala tamo preko atlantika

  • zrno soli u glavi 23.09.2024.

    čekaj, kaj nije ona otišla iz Hrvatske?

Komentiraj...
Vidi sve komentare