To je to što me zanima!

Umro James Darren, poznat po ulogama u serijama T.J. Hooker i Star Trek: Deep Space Nine...

James je postao tinejdžerski idol još u doba kad je glumio surfera poznatog kao Moondoggie u filmu 'Gidget' iz 1959. i njegova dva nastavka 'Gidget Goes Hawaiian' i 'Gidget Goes to Rome'
Vidi originalni članak

Američki glumac James Darren, poznat po ulogama u filmovima 'Gidget' i 'Koraci revolveraša' te serijama 'T.J. Hooker' i 'Star Trek: Deep Space Nine', preminuo je u 88. godini života, javlja TMZ

U 31. GODINI Preminuo je glumac iz hit serije

Glumački veteran umro je mirno u snu u ponedjeljak u bolnici Cedars-Sinai u Los Angelesu, potvrdio im je njegov sin Jim Moret.

Uzrok smrti nije otkriven, ali Jamesov sin navodi da je njegov slavni otac imao problema sa srcem i da se liječio na kardiološkom odjelu bolnice.

NEPREPOZNATLJIV JE E moj Bonde, pa što ti bi? Daniel Craig stigao u Veneciju, a svojim novim izgledom šokirao je sve...

Dodao je da je James prvo otišao u bolnicu na zamjenu aortnog zaliska, ali smatrali su ga preslabim da bi se podvrgnuo zahvatu.

James je postao tinejdžerski idol još u doba kad je glumio surfera poznatog kao Moondoggie u filmu 'Gidget' iz 1959. i njegova dva nastavka 'Gidget Goes Hawaiian' i 'Gidget Goes to Rome'. U seriji 'T.J. Hooker' glumio je policajca Jima Corrigana. 

Osim glumačkih uspjeha, ostvario se i kao glazbenik. James je otpjevao tematsku pjesmu za 'Gidget' i izveo još jednu pjesmu u filmu, a 1961. je s 'Goodbye Cruel World' dospio na 3. mjesto Billboardove ljestvice.

TUŽNE VIJESTI Preminuo je Marijan Cerovac iz showa 'Ljubav je na selu'

Iza Darrena su ostala 3 sina i 5 unučadi.

Idi na 24sata