To je to što me zanima!

Teleća jetrica izazvat će različite reakcije u 'Masterchefu': Kao da sam došla u jednu kiruršku salu

Uz začine poput paprike, crnog vina i timijana, kandidati će imati samo 50 minuta da impresioniraju žiri s jetricom kao glavnom zvijezdom tanjura i izbore svoje mjesto u MasterChef kuhinji
Vidi originalni članak

Uzbuđenje raste u MasterChef kuhinji dok novi kandidati ulaze u borbu za prestižnu pregaču i svoje mjesto među najboljima! Irma Handžić Veledar i Sead Bojić spremni su pokazati svoje kulinarske vještine, dok Ante Vukadin vidi ovu priliku kao odskočnu dasku za svoju budućnost u gastronomiji.

- Ako od ovoga išta napravim, bio bih sretan, ova me kuhinja vuče - kazat će Ante.

POBJEDNICI DVA SHOWA Luka iz 'MasterChefa' i Hana iz 'Superstara' pozirali zagrljeni

Istrijanka Ivana Božac, puna samopouzdanja, ciljat će na Marijevu pregaču, a Zara Bajlo i Gabrijela Stojaković već se vide u top deset kandidata.

- Vidim se dosta daleko, voljela bih dobiti Marijevu pregaču. Imam dovoljno samopouzdanja i vjerujem u sebe da mogu napraviti dosta - istaknut će Ivana.

TKO ĆE BITI SUPERSTAR? Hana voli Prijovićku, Petar živi za klapu, Toni se preselio, Dino prognozira: 'Pjevat ću u Areni!'

Za kreativni kulinarski zadatak kandidati će morati pripremiti jelo od telećih jetrica koja će izazvati razne reakcije.

- Kao da sam došla u kiruršku salu - prokomentirat će Ivana, suočena s ovim izazovom.

Uz začine poput paprike, crnog vina i timijana, kandidati će imati samo 50 minuta da impresioniraju žiri s jetricom kao glavnom zvijezdom tanjura i izbore svoje mjesto u MasterChef kuhinji.

NOVA STRANICA ŽIVOTA Toni se zbog Superstara preselio u Zagreb: Ovo je zbog glazbe, a moja Istra i obitelj mi nedostaju

Kako će se snaći i tko će od natjecatelja zaraditi direktan prolazak u idući krug showa ne propustite pogledati u novoj epizodi 'MasterChefa' na Novoj TV!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • veber13 25.09.2024.

    Napraviš žgance. U loncu vode 2:1 za žgance ili 1,25 :1 za palentu. Soli, malo svinjske masti, ja dodam bosiljak jer ga volim. Dobro miješati da se ne zgruda. Stavit sa strane da se dokuha bez vatre. Teleća jetrica jetrica narezat na šnite cca 1cm malo premazat uljem ili svinjskom masti i zapržit. Jednu stranu dok ne posivi pa drugu. Nikakvo filozofiranje. Masnoću i zapečenu krv posut po žgancima, pride luk i paradajz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare