To je to što me zanima!

Taylor Swift i Severina žele ženu na vrhu SAD-a: 'Ona je ratnica koja se bori za obranu prava...'

Pjevačice su glasne kad je riječ o nadolazećim američkim izborima i jasno daju do znanja da njihove simpatiji idu demokratkinji Kamali Harris
Vidi originalni članak

Već i ptičice na grani znaju za koga će najveća pop zvijezda današnjice, Taylor Swift (34), glasati na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim američkim državama. Pjevačica ne krije simpatije prema Kamali Harris, predstavnici demokrata, čije će ime zaokružiti 5. studenog. Utjecajna glazbenica angažirat će i stotine tisuća svojih obožavatelja da izbjegnu glas za Donalda Trumpa, a javno ih je pozvala na izađu na izbore i tijekom dodjele nagrada VMA's u srijedu navečer u New Yorku.

- Ako imate više od 18 godina, molimo vas da se registrirate za glasanje za nešto drugo što je vrlo važno - poručila je Swift dok je primala nagradu za spot godine za pjesmu "Fortnight".

PODRŠKA MEGAZVIJEZDE Taylor Swift podržala je Harris nakon debate s Trumpom: 'Bori se za prava, treba nam ratnica!'

Zahvalila je vjernim obožavateljima što su je nagradili tom nagradom koju je ponijela kući treću godinu zaredom.

- Uvijek pokušavam smisliti način da vam zahvalim što ste učinili moj život ovakvim kakav jest - rekla je Taylor Swift, koja je režirala spot.

Pjevačica je tako sekunde milijunske gledanosti još jednom iskoristila za promociju potencijalne ženske predsjednice SAD-a. Prije dodjele, u utorak navečer nakon debate kandidata, objavila je i poziv na Instagramu, a objava joj je prikupila više od 10 milijuna lajkova.

- Nedavno sam saznala da je na Trumpovoj stranici objavljena lažna AI verzija mene u kojoj podržavam Donalda Trumpa. To je doista potaklo moje strahove u vezi s umjetnom inteligencijom i opasnostima širenja dezinformacija - napisala je pa objasnila zašto njezin glas ide Harris.

NAKON AMERIČKE DEBATE Elon Musk poručio Taylor Swift: 'Ok, pobijedila si. Podarit ću ti dijete i čuvati tvoje mačke...'

- Glasam za Harris jer se bori za prava za čiju obranu nam treba ratnica. Mislim da je ona čvrsta, da je vođa i vjerujem da možemo postići puno više u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne kaos. Oduševio me i Tim Walz, koji se desetljećima zalaže za LGBTQ+ prava, IVF i pravo žene na vlastito tijelo - napisala je.

Isto razmišlja i naša domaća zvijezda Severina (52) koja je na Instagramu dala do znanja da bi voljela da SAD-om upravlja upravo Harris. Podijelila je na storyju Kamalinu izjavu s debate s Trumpom koja je uslijedila nakon njegove rečenice da neke države i demokrati podržavaju pobačaje "nakon rođenja".

- Nigdje u Americi žena ne nosi trudnoću i ne traži pobačaj - to se ne događa. To je uvredljivo za žene u Americi - piše.

Harris se zalaže za ponovno uspostavljanje zaštite žena i opisala je posljedice novih ograničenja pobačaja koje su države donijele.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Zidarica 14.09.2024.

    A sranje,sad je Trump nastradao. Presuditi ce mu Severina. Kad vidim tko je na strani ove Kamile navijam za Trumpa. Ali bojim se da Ce biti kao u sa Bidenom,vise sile se umjesaju.

  • mars7 13.09.2024.

    Bori se za radnike

  • imaš alfa,beta,gama... 13.09.2024.

    Ajd da se radi o Čačku još bi i shvatio Severinin angažman

Komentiraj...
Vidi sve komentare