To je to što me zanima!

Stankica iz 'Savršenog' osvrnula se na negativne komentare: 'Trebam li se sakriti u ćošak ili?'

Stankica Stojanović nedavno je otkrila kroz kakav je 'pakao' prolazila posljednjih godinu dana, a zdravstveno stanje narušili su joj - fileri
Vidi originalni članak

Stiglo mi je pitanje: zašto se slikam i snimam bez šminke ili bar nekog filtera? kako me nije sramota, bolje da se sakrijem u ćošak!, započela je influencerica i poduzetnica Stankica Stojanović (38), koju su gledatelji upoznali u trećoj sezoni RTL-ovog showa 'Gospodin savršeni', a koja je, kako je i sama objasnila, posljednjih godinu dana imala velikih zdravstvenih problema radi korištenja filera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stankica je na društvenim mrežama podijelila svoju crno-bijelu fotografiju, a u opisu objave osvrnula se na negativne komentare koje dobiva zbog svojih prethodnih fotografija.

- Ne znam bi li se trebala sakriti u ćošak ili? Pitam zbog Kiće, nasikirao se?! - zaključila je poduzetnica u svojoj objavi na kojoj je i njezin ljubimac.

MODNA DIZAJNERICA Što ti se dogodilo? Stankica iz showa 'Gospodin savršeni' na novim snimkama šokirala sve...

Stankici su se u komentarima javili brojni pratitelji te uputili riječi podrške pokazavši joj da nije sama.

'Mogu ti reći i nenašminkana si ljepša nego većina onih fotokopiranih', 'Ma svaka tebi čast što si dosljedna sebi i što si primjer za sve nas', 'Nema puno takvih jakih žena', samo su neki od komentara.

BOLNA ISPOVIJEST Stankica: 'Više od godinu dana patim zbog filera u licu. Nitko ne želi preuzeti odgovornost!'

Prisjetimo se, nedavno je zabrinula brojne pratitelje na Instagramu svojom objavom. Tamo je 38-godišnjakinja podijelila snimku na kojoj joj je lice poprilično izobličeno i natečeno, a uz istu je otkrila kako je proteklih mjeseci imala zdravstvenih problema.

O svojim tegobama i neugodnom iskustvu je progovorila na društvenim mrežama te pojasnila o kojem se zahvatu točno radilo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zagreb Rocks 21.09.2024.

    ma kakva influencerica i poduzetnica obična balkanska klošarka🥴🥴 🤮

  • šurlica 21.09.2024.

    "Više od godinu dana patim zbog filera....." pa tko te nagovorio da ih staviš, budi prirodna, sa svim borama, što bi htjela, da ti netko kaže da izgledaš mladoliko a bliži ti se 40?

Komentiraj...
Vidi sve komentare