To je to što me zanima!

Srpski ministar o Severini: 'Mi ćemo je skinuti s popisa jer je sam Vučić rekao da je to glupo'

Ivica Dačić, srpski ministar unutarnjih poslova, rekao je u srijedu kako će Severinu 'i još jednu pjevačicu' maknuti s popisa 'verbalnih delikata' jer je predsjednik Srbije Vučić rekao da je to glupo
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić gostovao je u srijedu na TV prva gdje se ponovno dotaknuo slučaja Severine koja je u nedjelju zadržana na granici, nakon čega su joj policiji pretresli auto i odveli je na ispitivanje. Dačić je prije par dana potvrdio kako su pjevačicu zadržali zbog popisa 'verbalnih delikata'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U srijedu je poručio da ne postoje takvi popisi za 'domaće državljane, samo za strance'. 

- Ali već danas će dva imena s njega biti skinuta. Jedno je Severina i još jedna pjevačica... I sam predsjednik Vučić je rekao da je to glupo pa će to biti skinuto - rekao je Dačić, prenosi Kurir.

MNOGI UZ PJEVAČICU Gradonačelnica Sarajeva uputila podršku Severini: 'Srbijo, dođite kod nas uz Seve dočekati 2025.'

Severina je za 24sata ranije potvrdila da ju je policija zaustavila prilikom ulaska u Srbiju u nedjelju te nakon nekoliko sati odveli u zgradu policije na razgovor. 

- Na ispitivanju su mi bez suvišnih pojašnjenja krenuli postavljati pitanja što mislim o Srebrenici, Oluji, zašto sam podržala demonstracije protiv iskapanja litija i napisala da je to Srbija koju volim. Dotakli su se i Jasenovca, a došli su i do Tuđmana. Treba li reći da mi je policajac, u 30-tim godinama, stalno pokušavao objasniti da samo radi svoj posao, jer sam ja javna osoba i imam društveni utjecaj pa eto...  Na to sam mu rekla da će tek vidjeti taj utjecaj kad sutra sve objavim što me ispitivao i kad svi mediji prenesu. Jadan je stalno izlazio tijekom ispitivanja, jer ga netko zvrcao na telefon, valjda mu davao daljnje upute, pa se ovaj vraćao s novim i novim pitanjima. Pitanjima na koja obično povjesničari daju odgovore - rekla je, između ostalog Severina, koja je poručila i kako 'neće u Srbiju dok je diktator na vlasti'. 

KOMENTIRALA I SLUČAJ NA GRANICI Nekad joj se divila, sad je oštro kritizira: Kako je počeo sukob između Karleuše i Severine?

Cijelu izjavu možete pročitati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 41

  • EmicA369 29.08.2024.

    Ako netkome treba zabraniti prelazak granice, to su političari iz Srbije i njihove podguzne cajke . Odavno su za štale.

  • ssss91 28.08.2024.

    sada nece moci ni na deciju zabavu da peva bez dozvole pa vi jos neznate sta nju ceka kada udje u srbiju

  • KusNjega 28.08.2024.

    Pićkousti diktator je alfa i omega svega u Smrdilji....sjećate se male Danke, osobno je smislio scenario i upropastio par familija, ona dva bokca su kriva samo zato što su prošli tom cestom i snimljeni kamerom...Koji bolesni um od premijera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare