To je to što me zanima!

Sjećate se nje? Pobijedila je u Supertalentu, a sada je ispala iz IDJ showa: 'Zaslužila sam to...'

Anatacha Filimone Zandamela prošla je prvi krug audicije nakon što je zaboravila dio pjesme, a onda je stigla u drugi krug u kojem joj se isto dogodilo...
Vidi originalni članak

Nakon što je 2021. godine pobijedila u osmoj sezoni showa 'Supertalent', Anatacha Filimone Zandamela (21) natjecala se u srpskom showu 'IDJ Show'. 'Sudjelovala sam u 'Supertalent Hrvatska' i osvojila sam prvo mjesto i pobijedila', predstavila se na audiciji pa je žiriju - Nataši Bekvalac, Relji Popoviću i Darku Dimitrovu otpjevala pjesmu 'Gram emocija'.

TALENTIRANA UKRAJINKA Anastasiin nastup je podijelio žiri 'Supertalenta': 'Fabijan? On je lijep dečko, znam ja takve...'

Počela je samouvjereno, a onda je u jednom trenutku zaboravila dio teksta.

- Ajde, ajde, pjevaj. Produži, super si. Ne možeš stati. Ajde u refren - govorio joj je žiri nakon što je prestala pjevati.

'SUPERTALENT' Maja je progovorila o teškom djetinjstvu: 'Kod nas je najveći problem bilo zlostavljanje...'

Ohrabrio ju je, pa je Anatacha nastavila pjevati refren.

- Rasplakala sam se na audiciji zato što me jako uhvatila trema. Emotivac sam i vjerojatno zato - objasnila je natjecateljica.

Relja ju je nakon izvedbe upitao zašto se uplašila, na što je Anatacha odgovorila da dosad nije imala tremu.

- A sad kad sam izašla, cijela se tresem. Ne znam zašto - priznala je.

RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE ANKETA Je li akrobatkinja Alina (19) zaslužila zlatni gumb u drugoj epizodi 'Supertalenta?'

Dimitrov joj je pohvalio imidž i glas.

- Prelijepo izgledaš i pjevaš, ne znam što si se uplašila - komentirao je, a odmah se nadovezala Nataša.

- Što si se rastužila sad?

Domitrov se uključio i komentirao da je 'strašan'.

- Niste strašni, nemam pojma što mi se desilo - rekla je Anatacha, kojoj je žiri dao priliku da otpjeva još jednu pjesmu.

- Moraš još nešto otpjevati, jer je ovo polovično - komentirala je Bekvalac te dodala ostatku žirija da, ipak, ne vidi razlog zašto bi Anatachu 'gnjavili' s još nekom izvedbom, ako ima tri 'da'.

- Zato što lijepo pjeva, i da izađe s lijepim osjećajem. Vidiš da se rasplakala, da je tužna, sad smo je uvjerili da lijepo pjeva - rekao je Relja, a Anatacha se složila da bi bilo dobro da još nešto otpjeva.

TALENTIRANA UKRAJINKA Alina je u 'Supertalentu' izvela akrobacije viseći na kosi, pa zaradila Davorov zlatni gumb

Tako je ponovno otpjevala 'Gram emocija' i prošla u drugi krug audicije.

- Dođi ponovno tako bez treme - komentirali su.

POGLEDAJTE VIDEO:

Po drugu sreću stigla je s pjesmom 'Koraci' grupe Hurricane. I tad je počela samouvjereno pjevati i zaboravila dio teksta. Žiri ju je ohrabrivao da nastavi dalje, što je i učinila, ali...

- Uz svu želju, našu ljubav ka tebi, desila ti se ista stvar kao i prošli put, nakon koje smo ti dali 'da'. Zaboravila si pjesmu, i užasno smo navijali da dođeš... Bilo bi jako ne fer s naše strane da tebi kažemo da je sve okej, a da druge ljude ocjenjujemo kako su bili u danom trenutku. Onda se svaki naš kredibilitet ovdje gubi. Žao mi je, vjerujem da svi dijelimo isto mišljenje - rekao je Relja nakon što je dobila tri 'ne', te joj poručio neka ne odustane.

- Zaslužila sam to - zaključila je Anatacha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok se natjecala u 'Supertalentu', Anatacha je bila maturantica. Na pozornici je izvela pjesmu 'I'll Never Love Again' iz filma 'Zvijezda je rođena', te svojim anđeoskim glasom oduševila Martinu Tomčić, koja ju je nagradila 'zlatnim gumbom' i tako joj osigurala direktan prolazak u polufinale. Gledatelje je ganula i svojom tužnom životnom pričom o odrastanju u sredini u kojoj je zbog boje kože često bila meta vršnjačkog nasilja.

- Moj život u Drnišu nije bio dobar. Imala sam mnogo loših trenutaka, maltretirali su me u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drukčiju kosu - kazala je Anatacha.

U 'Supertalentu' je priznala kako s roditeljima ima narušen odnos te da joj oni proteklih godina nisu bili podrška. Majka joj je prije branila prijavu na Supertalent, a nakon što je njezin nastup emitiran odmah joj se javila. Baš kao i njezin otac. Uz pobjedu i 'prepoznatljivost' talentirana Drnišanka zaradila je i nagradu od tada 200.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lucky edy 07.10.2024.

    Vidio sam je neki dan u Obrovcu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare