To je to što me zanima!

Sjećate li se njega? Glumio je u seriji 'Mike&Molly', sad izgleda neprepoznatljivo! Izgubio 70 kg

Billy Gardell je prije nekoliko godina shvatio da mu kilogrami stvaraju jako velik problem. Obolio je od dijabetesa, bilo mu je jako teško trenirati, a onda se odlučio na drastičan potez
Vidi originalni članak

Glumac Billy Gardell (54) poznat je po ulozi Mikea iz sitcoma 'Mike&Molly' koja se emitirala od 2010. do 2016. godine, a u kojoj je glumio s Melissom McCarthy. Osim te uloge, ovaj glumac i komičar imao je još nekoliko uloga u sitcomima pa se tako pojavio u 'Yes, Dear', u nekoliko epizoda 'My Name is Earl'. Također, imao je i glavnu ulogu u seriji 'Bob voli Abisholu' koja se emitirala od 2019. do 2024. 

Ipak, publika ga najviše poznaje po ulozi Mikea, a glumac se drastično promijenio od tada. U zadnje dvije godine izgubio je 70 kilograma! Za njega je ključna bila operacija kojoj se podvrgnuo. 

RUŠILA REKORDE GLEDANOSTI Napokon! 'Squid Game' vraća se na Netflix: Poznat datum druge sezone, ali i kad će finale serije

- Prepao sam se par puta, ali u nekom trenutku ti je već dosta da si bolestan i umoran stalno - rekao je za People glumac prije nekoliko mjeseci. 

- Bio sam toliko velik da me boljelo kad sam vježbao. Onda sam dobio dijabetes i bio na lijekovima godinu i pol. A zatim sam se zapitao želim li biti na lijekovima do kraja svog života - rekao je. 

Gardell je objasnio i kako je 'pokušao sve' da smršavi, no ni jedna metoda nije bila uspješna. Izgubio bi kile, pa ih vratio, i tako u krug. 

- Trebalo je biti nešto drastično - objasnio je i kazao da se tada odlučio na operaciju koja mu je naposljetku promijenila i način razmišljanja. Na to ga je potaknula i pandemija koronavirusa kada je shvatio da se nalazi u kritičnoj skupini. 

BINDŽAJ I STRIMAJ Preambiciozna serija bračnog para Obama: Pogledali smo Netflixovu seriju 'Bodkin'...

- Pomisao da ne bih bio tu za svoju suprugu i dijete me motivirala na promjenu - rekao je. Otišao je na barijatrijsku operaciju. Radi se o operaciji koja uzrokuje promjenama u probavnom sustavu kako bi se pacijentu pomoglo u mršavljenju te koristi tehnike za smanjenje volumena želuca ili ograničavanje apsorpcije hranjivih tvari iz crijeva, ili kombinaciju. 

Gardell ipak ističe da operacija 'nije rješenje, već samo početak'. te dodaje da neki ipak i nakon operacije vrate kilograme. 

Nicole Eggert Zvijezda 'Baywatcha' hrabro se bori s rakom: Snimili je u šetnji

- Svi koji se žele podvrgnuti operaciji želim poručiti samo da istraže i posvete se tome nakon toga. Ako niste spremni na to, nemojte ni ići na operaciju - dodao je. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tomo123@ 03.08.2024.

    Bravo. Sve se moze, kada se hoce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare