To je to što me zanima!

Severina o incidentu na granici sa Srbijom: 'U redu je, momci...'

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić nakon incidenta je izjavio da je Severina maknuta s popisa stranaca koje je trebalo zadržati na granici
Vidi originalni članak

Severina Vučković se ponovno oglasila na društvenim mrežama nakon što je u nedjelju navečer zadržana na srpskoj granici kad ju je policija Republike Srbije privela zbog njenih izjava u medijima koje tamošnje vlasti smatraju spornima. 

NASTUP U SARAJEVU Nakon Karleuše, Seve napada i Aca Lukas? 'Pjevat ću besplatno za Novu, ovo nema smisla...'

Pjevačica je podijelila screenshotove članaka domaćih i stranih medija o ovom slučaju pa dodala citat iz Balaševićeve knjige 'Dodir svile'.

- U redu je, momci. Ni ja vas vjerovatno baš ne bih voleo da sam takav kao vi, a da ste vi ovakvi kao ja - poručila je.

IVICA DAČIĆ Srpski ministar o Severini: 'Mi ćemo je skinuti s popisa jer je sam Vučić rekao da je to glupo'

Severina ovih dana dobiva puno poruka podrške svojih obožavatelja iz Hrvatske i regije.

Ministar unutarnjih poslova Srbije Ivica Dačić nakon incidenta je izjavio da je Severina maknuta s popisa stranaca koje je trebalo zadržati na granici.

- Ali već danas će dva imena s njega biti skinuta. Jedno je Severina i još jedna pjevačica... I sam predsjednik Vučić je rekao da je to glupo pa će to biti skinuto - rekao je Dačić, prenosi Kurir.

Severina u Srbiju neće dok je Vučić na vlasti

Nakon razgovora s nadležnim organima Severina je u nedjelju ipak puštena da uđe u Srbiju, ali se ona odlučila vratiti u Hrvatsku uz poruku da više nikad neće ići u Srbiju dok je 'diktator na vlasti'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • škorpion1980 03.09.2024.

    Svaka ptica svom jatu leti.

  • STO TE BRIGA 29.08.2024.

    Netko tko ima povijest obiteljskog nasilja kao što je Vučić se obrušio na ženu. Svaka žena treba ovako promptno reagirati i ne dati da bude meta nasilnicima. Oni su njoj indirektno zabranili ulazak u državu i to što nakon zlostavljanja formalno govore neka dođe je lakrdija. Nitko nema što patiti zbog nemogućnosti ulaska u Srbiju. Kamo sreće da nikad nijedan Hrvat nakon rata nije tu kročio, da je trgovina stala i da nikom našem nije pala na pamet nebuloza kao što je trenirati njihove sportaše. To je uvijek i bilo jedino normalno od strane onih koji se smatraju Hrvatima .

  • pajoo01 29.08.2024.

    Srbendariji kompletno zabraniti ulazak i tranzit kroz hr. Ili mogu najon visesatnig ispitivanja: sto misle o oluji vukovaru, srebrenici, kosovu....kamo srece da ih nase oci vise nikad ne vide

Komentiraj...
Vidi sve komentare