To je to što me zanima!

Prava nemoguća misija: Cruise pokušao ući u auto britanskog premijera, nasmijao mnoge...

Hollywoodska legenda Tom Cruise skoro je završio u automobilu britanskog premijera Rishija Sunaka, a kada je shvatio da se zabunio, uputio se prema drugom automobilu
Vidi originalni članak

Popularni glumac Tom Cruise trenutačno snima novi nastavak 'Nemoguće misije' u Londonu, a skoro je slučajno završio u automobilu britanskog premijera Rishija Sunaka nakon što je sletio na helidrom u Londonu. Glumac iz 'Top Guna' mahao je obožavateljima dok je izlazio na parkiralište u Batterseaju, navodi Daily Mail.

SLAVNI GLUMAC Isklesano tijelo, a jede 15 puta na dan! Tom Cruise otkrio tajnu svojih mišića: Evo što sve radi

Glumac je nosio svjetlosivu polo majicu i crne hlače, a pokušavao je naglo otvoriti vrata crnog Audija da bi shvatio da se radi o pogrešnom vozilu. Mahnuo je obožavateljima i uputio se prema drugom automobilu. 

Kasnije je britanski premijer Sunak, koji je trenutno u predizbornoj kampanji, uočen kako napušta helidrom i ulazi u isto vozilo prema kojemu je Cruise ranije jurnuo.

IZNENADILA JE SVE Suri Cruise odrekla se očevog prezimena nakon 18. rođendana

Snimka zabune postala je viralna i prikupila je preko osam milijuna pregleda i brojne komentare na račun glumca i političara. 

- Radije neka Cruise bude naš premijer - naveo je jedan korisnik. 

- Jeste li vidjeli Tomova prsa u toj majici? Poput vina, postaje sve bolji s godinama - dodala je druga korisnica.

- Nemoguća misija bi bio dobar slogan za Rishijevu izbornu kampanju - kazao je treći korisnik na X-u.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • TaličniTom 06.06.2024.

    Kako je mogao uopće doći do auta, a kamo li pokušati ući u njega!?? Mogao je to biti i neki terorist! Eto ti britanskog osiguranja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare