To je to što me zanima!

Počeo CMC festival u Vodicama: Zečić i Lille zapjevali duet, a Škoro stigao s buketom na binu

Velika glazbena imena zabavljali su publiku prvu večer CMC festivala brojnim hitovima
Vidi originalni članak

Na vodičkoj rivi je u petak navečer počeo 16. CMC festival. Prvu večer je otvorila grupa Vigor, publiku je rasplesala s pjesmama ‘Još fališ’, ‘Okus ljubavi’, ‘Marija’… Vigoru je ovo bio prvi festival u Vodicama, a domaća publika ih je nagradila gromoglasnim pljeskom. 

ZABAVILI SU SE Domaće zvijezde okupile se na partyju uoči CMC festivala: Najavili headlinere prve večeri

Nakon njih na pozornicu se popeo Miroslav Škoro, koji je došao s buketom. Cvijeće je završilo u rukama voditeljice Edine Pršić Babić, koja je te večeri slavila rođendan. 

Škoro je publiku raznježio s baladama, a posebno je bilo veselo s ‘Otvor’ ženo kapiju’, ‘Sve poštivam svoje uživam’…

GLAZBENI SPEKTAKL Predstavili su izvođače za 16. CMC Festival u Vodicama 2024.

Dražen Zečić Zeko je nastupio s Lidijom Bačić. Zajedno su otpjevali duete ‘Nemam Više Ni Snage, Ni Volje’ te ‘Ima li nade za nas’. Lidija je prošle godine na festivalu pjevala obojena u zlato, a sad se odlučila za dugu, crnu Tommy Hilfiger haljinu.

Inače, na ljetnoj vodičkoj pozornici i ove godine nastupit će glazbene legende Željko Bebek, Mladen Grdović, Neda Ukraden te brojni drugi. Na festivalsku pozornicu će nakon dugo vremena stati i legende zabavne glazbe Dalibor Brun te Darko Domijan kao i nekoliko izvođača iz regije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pravi kurs 08.06.2024.

    PussySmoke, ono što tebe ne interesira to treba popljuvati, zar ne? A, možda bi i ti volio biti prisutan na CMC festu kad bi mogao?

  • PussySmoke 08.06.2024.

    Ovo jos postoji hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare