To je to što me zanima!

Od Hollywooda do kontejnera: Ovo je bio trenutak sloma bivše ljepotice, 'mučili su je kod kuće'

Nekada je bila velika manekenska zvijezda i žene poznatog glumca, ali sada se Loni Willison, kako to često i dogodi s holivudskim snom, bori s ovisnošću, spava na ulici i kopa po smeću
Vidi originalni članak

Poznata priča o tragičnom kraju holivudskog sna dogodila se i poznatoj manekenki Loni Willison (40). 

Willson je prije desetak godina javnosti bila poznata kao seksi manekenka koja je karijeru započela ulogom u filmu 'Expose' 2005. godine. 

USPON I PAD LONI WILLISON Nekad je bila seksi milijunašica i žena slavnog glumca. Danas je beskućnica koja kopa po smeću

Svoju karijeru nastavila je kao manekenka, a najviše je radila kao model za kupaće kostime i sportsku odjeću. 2012. se udala za glumca Jeremyja Jacksona (43) kojeg mnogi pamte po ulozi u seriji 'Spasilačka služba'.

Njihova sreća nije trajala dugo. Već dvije godine kasnije u sve se uplela i policija koja je intervenirala zbog navodnog obiteljskog nasilja. Loni je tvrdila kako ju je suprug u napadu bijesa udario i davio te joj slomio dva rebra. 

Loni protiv bivšeg supruga nije podnijela tužbu, a ubrzo nakon toga su se rastali. Od te 2014. godine je njezin dotadašnji način života krenuo prema dnu.

U to vrijeme za Daily Mail ispričala je u kakvom je stanju te otkrila da je u procesu oporavka. - Morala sam dati otkaz na poslu asistentice plastičnog kirurga. Nisam mogla raditi ni kao model. Nisam izlazila s prijateljima, bila sam na jako lošem mjestu - rekla je. 

BORI SE S OVISNOŠĆU I DEPRESIJOM Bila je seksi milijunašica i žena slavnog glumca, a danas živi kao beskućnica i nema zube

Bivša manekenka je za The Sun iste godine otkrila i zašto supruga nije prijavila za napad. - Nisam ga prijavila kad me napao jer sam se bojala. Bila sam emotivno u lošem stanju i nisam htjela da Jeremy završi u zatvoru.

Loni je se stanje nakon prekida rapidno pogoršavalo, a presudna godina za njezin potpuni raspad bila je 2016. 

Nakon prekida počeli su njezini mentalni problemi, a doživjela je i živčani slom. Manekenka više nije bila u stanju raditi pa su počeli i njezini financijski problemi. Zbog njih je 2016. godine izbačena iz stana u zapadnom Hollywoodu te je započela svoj ulični život.

USPON I PAD LONI WILLISON Nekad je bila seksi milijunašica, a sad je prosjakinja koja se bori s ovisnošću i teškom depresijom

'Stalno me pljačkaju. Ljudi kradu moje stvari. Nastojim cijelo vrijeme biti jako prljava da me netko ne bi napao. Što sam prljavija i smrdljivija, to bolje. Čini se da te dvije stvari pomažu. Odrezala sam kosu kako bih izgledala drugačije. Sama sam je odrezala. No ipak su me napali', ispričala je za Daily Mail.

Za The Sun je 2019. godine rekla kako joj ulični život ide dobro te kako već godinama nije u kontaktu s bivšim mužem. 

'Nisam razgovarala s Jeremyjem. Ne želim razgovarati ni s prijateljima. Ide mi sasvim dobro. Ne želim da mi itko pomaže', rekla je tad.

LONI WILLISON Imala je milijune i za njome su mnogi 'slinili', sad jede iz kanti

'Mučili su me u mom domu. Živjela sam sama, ali stalno sam dobivala strujne udare. Bilo je jako gadno, zaista užasno. Kasnije sam vidjela crveni trag na stražnjoj strani vrata i tad sam shvatila kako je struja dospjela u moju glavu', ispričala je Loni jednom prilikom, a izjave ukazuju na izuzetno loše mentalno stanje bivše manekenke. 

S vremena na vrijeme američki paparazzi je uhvate na ulicama Los Angelesa te fotografije neprepoznatljive zvijezde obiđu svijet. 

Zadnje sliku koje su paparazzi nedavno uslikali ukazuju i na sve lošije fizičko stanje Loni koja kopa po kontejnerima u uličici.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • xOOx 23.05.2023.

    i bogati placu

  • Jadna drzavo !!! 23.05.2023.

    Obrno bi je i sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare