Poznate osobe koje znaju pjevati, glumiti ili zabavljati gledatelje pokazat će znaju li jednako dobro i kuhati u novom zvjezdano-kulinarskom showu 'Riba na torti' koji s emitiranjem kreće u ponedjeljak, 13. studenog na Novoj TV.
Petero njih pet dana u tjednu izmjenjivat će uloge domaćina i gosta te puštati gledatelje u svoje domove. Svaki od njih trudit će se pripremiti što bolju večeru, no i pobrinuti se za vrhunsku atmosferu ne bi li uistinu impresionirali goste.
Upravo će kvaliteta jela i atmosfere biti presudni faktori u međusobnom ocjenjivanju, a natjecatelj s najviše osvojenih ribica na kraju tjednog ciklusa odnijet će titulu pobjednika i najboljeg domaćina tjedna.
Za laskavu titulu najboljeg kuhara i domaćina u kulinarskom showu natjecat će se brojni zanimljivi sudionici. Među njima bit će Miroslav Škoro, Lupino, Minea, Borna Kotromanić, Mario Roth, Drele i mnoge druge zvijezde iz Zagreba, Rijeke i Splita koje će osim pozitivne atmosfere gledateljima donijeti i zanimljive recepte.
No put do pobjede neće biti nimalo lagan. Sudionici će se morati suočiti s otežavajućim okolnostima koje će im postavljati voditelj i chef Ivan Pažanin, a kako će se snalaziti i tko će osvojiti najviše, a tko najmanje ribica, saznat ćemo na kraju svakog tjedna.
U prvoj epizodi vrata svog doma otvorit će Miroslav Škoro. Poznajemo ga kao kantautora, pjevača, političara i poduzetnika, a preostaje za vidjeti kako se snalazi u kuhinji. No, kuhanje za četiri gosta za njega ne predstavlja nervozu.
- Spremit ću najiskrenije i najbolje ono što mislim da znam spremiti i nadam se da će ostali uživati u tome. Nemoguće je složiti jelovnik da četvero ljudi bude zadovoljno, no ja sam se potrudio da to jelo bude recimo jedno opće mjesto hrvatske gastronomije - poručuje Škoro i samopouzdano dodaje:
- Bi li nešto tijekom kuhanja moglo poći po zlu? Čisto sumnjam.
Hoće li uspješno probiti led te tko će se u showu pokazati kao pravi kulinarski majstor ne propustite pratiti od ponedjeljka, 13. studenog u 18.00h na Novoj TV.
POGLEDAJTE ŠTO JE MERI REKLA O MASTERCHEFU: