To je to što me zanima!

Nije joj ispunila želju: Evo što je sestra Mariah Carey htjela prije smrti. 'Bila je povrijeđena...'

Alison se nadala posljednjem razgovoru s glazbenom zvijezdom, ali Mariah joj nikad nije došla
Vidi originalni članak

Nedavno preminula sestra pjevačice Mariah Carey, Alison, do posljednjeg dana htjela je izgladiti odnose sa slavnom joj sestrom. Alisonin prijatelj i opunomoćenik za zdravstvenu skrb, David Baker, rekao je za DailyMail da su članovi obitelji znali da je Alison prošlih mjesec dana bila u hospiciju u svom stanu u gradiću Coxsackieju u New Yorku.

GLAZBENA DIVA FOTO Ovako se mijenjala kroz godine: Mariah Carey ostala je bez majke i sestre u istom danu

- Alison je bila povrijeđena načinom na koji su se majka i Mariah odnosile prema njoj, ali uvijek je imala pomiješane osjećaje prema svojoj majci', rekao je Baker za DailyMail i dodao: 'Ali znam da je to bila njezina smrtna želja da je barem mogla razgovarati s Mariah.'

Iako je sestra glazbene zvijezde htjela njihov oproštajni razgovor, Mariah nikad nije došla do nje da popričaju i izglade odnose.

U ponedjeljak je Mariah potvrdila da su njezina majka Patricia i Alison preminule.

- Srce mi je slomljeno jer sam prošlog vikenda izgubila majku', rekla je Mariah u izjavi za People i dodala: 'Nažalost, tragičnim spletom događaja, moja je sestra izgubila život istog dana.'

S majkom je provela njezine posljednje dane, dok je otvoreno govorila o svom otuđenju od starije sestre, koja se godinama borila s ovisnošću o drogama.

- Osjećam se blagoslovljenom što sam mogla provesti posljednji tjedan s mamom prije nego što je umrla. Cijenim svačiju ljubav i podršku i poštovanje moje privatnosti u ovom nemogućem vremenu - rekla je Mariah.

MAJKA I SESTRA UMRLE NA ISTI DAN Droga i zlostavljanje u obitelji Carey: 'Sestra mi je nudila koku i htjela me drogirati i podvoditi'

Baker je potvrdio da Mariah nikada nije nazvala Alison dok je bila u hospiciju, ali ju je četvero odrasle djece Alison posjetilo u njezinu stanu u Coxsackieju u posljednjih mjesec dana.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Orfej 28.08.2024.

    Nije to u redu od Mariah Carey

  • PraznaSlama_1 28.08.2024.

    Jel bila u hospiciju ili svom stanu, odlucite se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare