To je to što me zanima!

Naša pjevačica večeras se natječe u finalu Zvezda Granda: Prvi put može glasati i Hrvatska

Beta se dva puta natjecala na Dori. Prvi put je to bilo 2019. godine s pjesmom 'Don't Give Up', a onda i 2021. s pjesmom 'Ma zamisli'
Vidi originalni članak

Hrvatska pjevačica Beta Sudar je prošle subote, nakon više od tri mjeseca natjecanja u najpopularnijem balkanskom glazbenom showu Zvezde Granda, koji se emitira već 20 godina, ušla u finale! U polufinalu je pjevala domaće hitove 'Ima jedan svijet' i 'Da ti nisam bila dovoljna'. Večeras je veliko finale gdje će odmjeriti snage s ostalim finalistima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mentorica joj je folk pjevačica Viki Miljković. Novost ove godine je da Hrvatska po prvi puta može glasati za omiljenog kandidata, glasanje je počelo od 21 sat, a ako je Beta vaš favorit pošaljite poruku sadržaja 18 na broj 666888.

Osim što je za vrijeme trajanja showa usavršavala vokalne vještine, Beta je pojačala treninge pa je tako u 3 mjeseca smršavila 10 kilograma što je primijetio i žiri te joj komplimentirao da 'izgleda kao top model'. Izuzetno bitan dio showa je vizualna komponenta, a Beta je i tu briljirala noseći maštovite kreacije brenda Yuniku osječke kreatorice Lidije Pihler, uz frizure osječkog Studija Ruža te šminku vizažistice Nike Milošević. Beta uskoro priprema i novi singl.

BETA SUDAR Hrvatska pjevačica ušla u finale Zvezda Granda: Natjecala se i na Dori i u Supertalentu...

Inače, Beta se dva puta natjecala na Dori. Prvi put je to bilo 2019. godine s pjesmom 'Don't Give Up', a onda i 2021. s pjesmom 'Ma zamisli'. Osim Dore se okušala i na Supertalentu, gdje je otpjevala pjesmu Celine Dion 'Alone'. Sudar je 2022. godine nastupila na Zagrebačkom festivalu sa svojom pjesmom 'Osinjak'.

MENTORICA JOJ JE VIKI MILJKOVIĆ Mlada pjevačica natjecala se na Dori i Supertalentu, no karijeru sad gradi u Zvezdama Granda...

- Smatram da je ovo odlična podloga za mlade glazbenike, ali i za one koji su već dugo na sceni, da se predstave jednoj široj publici. Probe su gotove i jako sam zadovoljna - rekla nam je tad Beta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare