To je to što me zanima!

Najseksepilnija žena na svijetu postala prva plus-size 'anđelica'

Ashley Graham zablistala je u čipkastom crnom bodiju i krilima ukrašenim cvijećem. Svojom pojavom privukla je pažnju brojnih gledatelja najpoznatije modne revije
Vidi originalni članak

Revija jednog od najpoznatijih brendova donjeg rublja, Victoria's Secret, ponovno se održala u utorak u New Yorku nakon čak pet godina. Među 'anđelicama' našla se i Ashley Graham (36) i tako ušla kao jedna od prvi plus-size modela koja je prošetala pistom. 

POPULARNA REVIJA FOTO Ovo je top 20 'anđelica': Neke su se proslavile još 90-ih

Zablistala je u čipkastom crnom bodiju i krilima ukrašenim cvijećem. 

Svojom pojavom privukla je pažnju brojnih gledatelja revije.

Inače, Ashley je ranije često kritizirala Victoria's Secret zbog predstavljanja mršavih modela. 

LJEPOTICE OPET NA OKUPU Anđelice su se vratile na pistu! Popularne revije godinama nije bilo zbog brojnih kontroverza...

Ashley je časopis Maxim proglasio najseksepilnijom ženom svijeta u 2023. godini. Amerikanka koju su sa samo 12 godina otkrili u jednom šoping-centru ima vrlo uspješnu karijeru. Surađuje sa svjetski poznatim brendovima, na Instagramu je prati više od 20 milijuna ljudi.

Mnoge žene diljem svijeta u njoj pronalaze inspiraciju jer je svojim oblinama promijenila način na koji se gleda žensko tijelo. 

Redovito s obožavateljima dijeli fotografije na kojima nema šminke ni filter, kako bi istaknula prirodnu ljepotu, a ponosno pokazuje strije i celulit. Također, napisala je inspirativnu knjigu 'Kako stvarno izgledaju samopouzdanje, ljepota i moć'.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • vinsent 16.10.2024.

    bolje ljuljat,nek žuljat

  • Mr. Pickles 16.10.2024.

    Bunceki, meseko 😛🍖

  • statebriga13 16.10.2024.

    zasto se promoviraju pretile zene kao zdravo bice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare