To je to što me zanima!

Najseksepilnija žena na svijetu o reviji Victoria's Secret: 'Nisam odmah pristala, oklijevala sam'

Prije nekoliko dana 'anđelice' su se vratile na pistu, prvi put od 2018. godine. Među njima bila je i 'plus-size' model Ashley Graham koja je sad otkrila da nije odmah pristala na to
Vidi originalni članak

Ashley Graham (36), koju je magazin Maxim proglasio najseksepilnijom ženom 2023. godine, ušla je u povijest ovih dana. Postala je prva 'plus-size anđelica' kada je prošetala pistom na reviji popularnog brenda donjeg rublja 'Victoria's Secret'. Iako bi brojni modeli vjerojatno pristali na taj angažman 'dok si rekao keks', to nije bio slučaj s Graham. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAKON REVIJE FOTO 'Anđelice' su se 'smrzle' na after partyju: Donji veš su prekrile tek s malo tkanine

Na društvenim mrežama je otkrila da je oklijevala kada su je pozvali. 

- Godinama taj brend nije smatrao da njihovo donje rublje nije za nekoga poput mene. Njihova vizija ljepote djelovala je vrlo ograničeno i sve što su radili, radili su za jedan tip tijela - i to nije bilo moje - započela je Graham. 

Otkrila je kako je promijenila mišljenje nakon razgovora s vodstvom kompanije. 

POPULARNA REVIJA FOTO Ovo je top 20 'anđelica': Neke su se proslavile još 90-ih

- Vidjela sam pravu razliku. Bili su jako uzbuđeni mogućnošću da se priključim i uvjeravali me da to nije samo jednokratna stvar. Modeli s oblinama nisu samo simbol, kompanija zaista želi biti dio revolucije o prikazu ljepote - istaknula je. 

- Onda sam rekla 'da'. Rekla sam 'da' prezentaciji svih nas, da pokažem svako tijelo koje se nekad osjećalo nevidljivo. I to je putovanje na koje sam ponosna što sam krenula - zaključila je Graham. 

Na pisti je prošetala u crnoj čipkastoj kombinaciji, a za People je uoči revije otkrila da je mogla i odabrati što želi nositi. 

LJEPOTICE OPET NA OKUPU Anđelice su se vratile na pistu! Popularne revije godinama nije bilo zbog brojnih kontroverza...

- Prvo su mi dali neko malecko donje rublje, na što sam im rekla: 'Halo, ja sam mama troje djece!' - rekla je te dodala da ih je nakon toga pitala može li na sebe staviti još nešto te je dobila kombinaciju u kojoj je naposljetku i prošetala. 

- Osjećala sam se jako seksi u tome, a zatim su mi stavili i krila. Rekla sam im da se sad osjećam kao prava 'anđelica' - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pahuljica 48 18.10.2024.

    Budimo realni ,žena netreba da bude kost i koža (nije lijepo),malo pupe da ima na stomačiću,bokovima....ali ova žena je debela i to je realnost

  • štreberica 18.10.2024.

    Prava žena a ne kosturi.

  • Brucka 18.10.2024.

    meni je ona vrh-malo samo butiće da zategne a i nemora!Kad bi birao od onih skeleta i nje onda ona pa 10 praznih mjesta pa te mrše!

Komentiraj...
Vidi sve komentare