To je to što me zanima!

Misteriozni DJ Claptone začarat će publiku na LMF festivalu: Uz 24sata i vi možete ići na Jarun!

Prošle godine je festival posjetilo 28.000 ljudi, a nema sumnje da će ove godine brojka narasti. Među izvođačima će biti i Claptone, a 24sata daje svim čitateljima popust od 20% kod kupnje svih ulaznica
Vidi originalni članak

Uskoro kreće dvodnevni LMF festival na zagrebačkom Jarunu, a posjetitelji će imati priliku zabaviti se uz brojne poznate DJ-eve. Ove godine će i 24sata biti dio LMF-a 7. i 8. lipnja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Među izvođačima ove godine je i misteriozni Claptone. Od 2012. godine njegovi fanovi pokušavaju saznati nešto više o ovom misterioznom DJ-u, no bez obzira na više od 260 nastupa svake godine, Claptone je i dalje 'ponosno anoniman'.

Posljednje godine imao je puno studijskog posla - izašlo je nekoliko remixeva vrlo popularnih izvođača kao što su Depeche Mode, New Order, Faithless, ali njegov remix Gorillaza bila je jedna od najpopularnijih pjesama prošlog ljeta na festivalima. 

ELEKTRONIKA U LIPNJU Dom Dolla stiže na LMF festival, a uz 24sata i vi možete na Jarun

24sata prepoznao je trud i rezultate najvećeg hrvatskog festivala elektronske glazbe koji je u 100% hrvatskom vlasništvu i zbog toga smo odlučili napraviti zajedničku suradnju pa će tako svi naši čitatelji moći ostvariti od 20% popust kod kupnje svih ulaznica. Kako biste ostvarili svoj popust, možete iskoristiti kod '24SATALMF2024' na web stranici LMF Festivala.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ilcommentatore 29.05.2024.

    Enrico Claptone XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare