To je to što me zanima!

Meri Cetinić oglasila se nakon tragedije u Malom Lošinju: 'Na tom trajektu sam snimala spot'

Duboka sućut za preminule pomorce i njihove obitelji, poručila je Meri Cetinić
Vidi originalni članak

Vijest o smrti trojice mornara Jadrolinije koji su u nedjelju poginuli nakon pada rampe trajekta 'Lastovo' potresla je čitavu državu pa i glazbenicu Meri Cetinić (71). Ona je krajem 90-ih na tom brodu snimala spot za autorsku pjesmu 'Samo tuga ostaje', objavljenu 1998. godine, a čiji tekst danas tužno opisuje tragediju koja se dogodila.

TROJE MRTVIH NA LOŠINJU Agencija koja istražuje nesreće pokrenula sigurnosnu istragu tragedije na Malom Lošinju...

- Trajekt Lastovo s kojim smo se nebrojeno puta prevozili s otoka, kojeg smo smatrali najsigurnijim po lošem vremenu, na kojem sam snimila ovaj video spot za pjesmu "Samo tuga ostaje" postao je tragičan za svoju posadu. Duboka sućut za preminule pomorce i njihove obitelji - napisala je na svom Facebook profilu glazbena diva.

Samo tuga ostaje / kao vjeran prijatelj moj / nova zoro, svitanje / dobro došli u moj prazni dom, refren je Mere pjesme koja se nalazi na njezinom albumu 'Putovanja'.

Iz HNK Split priopćili su kako zbog tragedije otkazuju izvedbe predstave 'Priče s trajekta' koje su trebale igrati u ponedjeljak, utorak i srijedu.

POGINULA TRI MORNARA HNK Split otkazao je tri izvedbe predstave 'Priče s trajekta' zbog teške tragedije u Malom Lošinju

- Potreseni nezapamćenom tragedijom u kojoj su živote izgubila tri pomorca, izražavamo iskrenu sućut obiteljima i prijateljima stradalih, svim pomorcima i zaposlenicima Jadrolinije. Smatramo kako u ovim danima tuge nije primjereno izvoditi kazališnu predstavu dramatiziranih uspomena putnika trajekata Jadrolinije, pa izvedbe predstave Priče s trajekta 70. Splitskog ljeta nećemo igrati u najavljenim terminima 12., 13. i 14. kolovoza - naveli su u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Zgubider 12.08.2024.

    "...Meri Cetinić oglasila se nakon tragedije u Malom Lošinju: 'Na tom trajektu sam snimala spot'..."___To nam je jako bitna informacija, isto ko kakva vijest o snijegu koji je eventualno padao prije 5 godina...

  • 12.08.2024.

    Ta žena kao da je preko noći ostarila 20 godina.

  • joža brozović 12.08.2024.

    Ovo je degutantno. Jeli pitala svoga Boga da ovo reklamira nakon velike tragedije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare