To je to što me zanima!

Mario Ančić se razveo: 'Svatko je otišao mirno na svoju stranu'

Bivši tenisač i liječnica oženili su se u 2021. godine u Rovinju, a Ančić je potvrdio kako zajedno nisu već više od godinu dana...
Vidi originalni članak

Bivši tenisač Mario Ančić potvrdio je za Gloriju da se rastao od anesteziologinje Mile Fabris. Oženili su se u svibnju 2021. godine u Rovinju. 

- Prije više od godinu dana svatko je otišao na svoju stranu, a sve je prošlo mirno i civilizirano - rekao je Ančić koji danas radi kao investicijski bankar u New Yorku. 

OTVORIO DUŠU Ančić o bolesti koja mu je uništila karijeru: Morao sam godinu dana ležati u krevetu

Prije tri godine su Ančić i Fabris imali intimno vjenčanje uz 17 članova uže obitelji te kumove. 

- Sve je bilo divno, baš kako smo i zamislili. Jedino što zbog epidemioloških mjera slavlje nije moglo potrajati dulje - ispričao je tada Ančić. Odmah nakon slavlja otputovao je u SAD gdje je studirao na njujorškom Sveučilištu Columbia, a danas radi u jednoj investicijskoj tvrtki. 

Svoju sportsku karijeru je Ančić prekinuo u 27. godini zbog mononukleoze i silnih ozljeda, a tada se posvetio novom zvanju. Od 2013. živi i radi u SAD-u. Doktorirao je pravo i radio za jednu od najvećih svjetskih banaka Credit Suisse. 

BITKA ZA ŽIVOT Sportaši koji su pobijedili teške bolesti: 'Godinu dana sam morao ležati u krevetu...'

- Da je meni netko prije deset godina rekao da ću ja kasnije biti u investicijskoj banci, raditi na Wall Streetu, da ću raditi u investicijskom fondu... Ja bih mu rekao da se prijavi na psihijatriju negdje jer u mom svijetu tada je jedino bilo - sljedeći Grand Slam, sljedeći turnir, pripreme... - rekao je Ančić prije tri godine za HRT

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dagi xxx 10.10.2024.

    vrime je

  • gowron 10.10.2024.

    Dugo su i izdržali

  • tuti fruti 11 10.10.2024.

    Nije mogo fukat.Novac nije sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare