To je to što me zanima!

Lepa Brena čestitala mužu Bobi Živojinoviću rođendan: 'Sretan ti rođendan, ljubavi. Volim te'

Bračni par je zajedno od 1987. godine, a u braku su dobili sinove Viktora i Stefana. Brena je pomajka Filipu Živojinoviću, koji je u braku s Aleksandrom Prijović
Vidi originalni članak

Umirovljeni tenisač Slobodan Boba Živojinović danas slavi 61. rođendan, a njegova supruga Lepa Brena (63) čestitala mu je s dirljivom snimkom na društvenim mrežama.

'KAKVA ČAROBNA NOĆ' Tisuće obožavatelja stiglo na koncert Lepe Brene na Krku

Pjevačica je podijelila video u kojem su brojne obiteljske uspomene, a uz to je dodala i pjesmu 'Ja nemam drugi dom'. Inače, Brena uz tu pjesmu često zaplače na koncertima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Sretan ti rođendan, ljubavi moja. Volim te - poručila mu je.

Bračni par je zajedno od 1987. godine, a u braku su dobili sinove Viktora i Stefana.

Ljubav je spoj brige, posvećenosti, znanja, odgovornosti, poštovanja i povjerenja. Kada su dvije osobe svjesne da ne mogu i da ne trebaju mijenjati drugoga, ali da uvijek mogu pomoći drugome da smogne snagu da napreduje i bude bolji, tada se dogodi rast. Rast u dvoje, kao individua, ali i kao para. Tada se dogodi da zavoliš drugu osobu onakvu kakva je, a prihvatiš sebe onakvim kakav si. Zaista je istina da je podrška u životu jako važna, da vas neko voli baš kakvi jeste. Istina je da ti sigurnost daje tvoje utočište - poručila mu je jednom prilikom pa dodala:

NA KRKU I njoj je vruće! Evo kako se Lepa Brena rashladila prije nastupa

- Boba i ja smo se upoznali prije 35 godina i sve to vrijeme jedno drugome smo dom, sigurno mjesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas nitko ne preispituje. Ljubav je veća kada se dijeli, brinite jedni o drugima, vjerujte sebi da biste vjerovali i drugima, poštujte se i interesirajte jedni za druge. Svaki dan - rekla je svojedobno pjevačica.

Brena je pomajka Filipu Živojinoviću, Bobinom sinu iz prethodne veze, koji je u braku s Aleksandrom Prijović

Idi na 24sata

Komentari 9

  • eka mala 23.07.2024.

    Zašto oni nas zanimaju?

  • i kaj sad 23.07.2024.

    Koga briga za njih?!…..

  • ro kaj 23.07.2024.

    Ovi koji se još raspituju tko je Matija Cvek i traže odgovore došli su na svoje i čitaju novu vijest o omiljenoj pevaljki, te željno iščekuju nove svježe vijesti o životima Karleuše, Desingerice, Jaje Brata i Aleksandre Prijović.

Komentiraj...
Vidi sve komentare