To je to što me zanima!

Kolika je cijena hrane i pića na INmusicu? Za kebab i pivo 14 €

INmusic osim bogate glazbene podloge donosi i ukusnu gastro ponudu te razna osvježenja u vidu rashlađenih pića. Evo koliko ćete platiti pivo, rakiju, burgere...
Vidi originalni članak

Zagreb je u znaku INmusica koji se od 24. do 26. lipnja održava na Jarunu. Brojni partijaneri stigli su na tri dana popularne rock, punk i alternativne glazbe.

Na samom festivalu vrijede određena pravila pa posjetiteljima nije dopušteno unositi hranu, piće, selfie stickove i druge stvari. No, organizatori su se potrudili da partijaneri ne budu ni gladni, a ni žedni.

ZA 24SATA O INMUSICU IDEM će nastupiti prije Keanu Reevesa! 'Moram ga nažicati autogram, moja mama ga voli!'

Na samom festivalu nalazi se pet lokacija na kojima je moguće nešto prigristi, ali i nekoliko lokacija na kojima je moguće pronaći osvježenje u vidu alkoholnih i bezalkoholnih pića. Partijanerima je omogućena i pipa na kojoj mogu popiti vode.

Na šankovima posjetitelji mogu uzeti čašu piva za pet eura, a toliko iznosi i čaša bambusa ili gemišta. Za čašicu viljamovke ili borovničke trebate izdvojiti četiri eura, dok će vas gin tonic, votka soda ili votka juice koštati šest i pol eura. 

OMILJENI FESTIVAL BROJNIH FOTO Pogledajte kako je prošao prvi dan INMusic festivala

INmusic ima i bogatu gastronomsku ponudu pa možete kušati sve od pizze, indonezijske kuhinje i kebaba pa sve do burgera, roštilja i veganske kuhinje.

Jedan pizza cut iznosi od tri i pol pa sve do pet eura, ovisno o vrsti pizze. Ispred indonezijskog gastro kutka bila je poveća gužva, a porcija rezanaca s povrćem i pistacijama iznosi devet i pol eura te je to najjeftiniji odabir.

Na istom štandu ćete za tortilju sa sporo kuhanom svinjetinom izdvojiti 11,90 eura.

ZA SVAKOG PONEŠTO! Veliki vodič za festivale ovog ljeta! Evo koji se koncerti nude, gdje gledati filmove, plesati...

Vegetarijanci i vegani za porciju krumpirića trebaju izdvojiti četiri eura i to je najjeftinija opcija. Biljni burgeri i ostali specijaliteti iznose oko 11 eura na tom gastro štandu.

Ljubitelji meksičke kuhinje ili kebaba trebaju pripremiti devet eura za porciju kebaba ili meksičke tortilje. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mr. Pickles 25.06.2024.

    Događaj za strance, kao i ona Ultra, ove cifre su za njih taman, pretpostavljam 😌

  • 25.06.2024.

    Jel imaju popust oni bolesnici iz udruge Lgbt Mozemo Nemozemo .

  • mark9_1 25.06.2024.

    Prije 2-3 god. Kebab je koštal 14kn a pivo 8 kn

Komentiraj...
Vidi sve komentare