To je to što me zanima!

Kate Middleton kasno navečer zove Harrya: Htjela ga utješiti

Princeza se navodno javila Harryu kako bi mu poručila da se ne brine previše oko privremenih neuspjeha koji su zahvatili njega i suprugu Meghan Markle
Vidi originalni članak

Kate Middleton (41) nazvala je princa Harryja (38) kasno navečer, što je bila navodno 'ljubazna gesta' i princeza je za cilj imala popraviti njegov narušeni odnos s kraljevskom obitelji, piše britanski Closer Weekly.

slaba strana Kate Middleton se priprema za ulogu buduće kraljice, ali muči ju jedna stvar: Ima veliku tremu

- Kate je bila u kontaktu s Harryjem kako bi mu rekla da drži glavu gore i da se ne brine previše o ovim privremenim neuspjesima - tvrdio je izvor prošlog tjedna.

Naovid se i kako je unatoč obiteljskim nesuglasicama odnos Kate i Harryja 'ostao netaknut'.

- Trenutno joj je njega jako žao. Vrlo je teško svjedočiti kroz što sve prolazi i to ju je ganulo, posebno jer se njegovo suđenje odvija u blizini njihova doma - nastavio je izvor.

NASLJEDNICI BRITANSKE MONARHIJE Princ William i Kate Middleton uskoro čeka važan zadatak: Odat će počast kraljici Elizabeti

Podsjetimo, Harry je u lipnju bio u Londonu kako bi svjedočio protiv britanskog Daily Mirrora, kojeg je optužio jer su mu njegovi novinari navodno hakirali telefon prije nekoliko godina.

Harry i njegova supruga Meghan Markle (42) doživjeli su brojna razočaranja posljednjih mjeseci uključujući prekid suradnje sa Spotifyjem nakon potpisivanja ugovora 2020. vrijednog 20 milijuna dolara.

Harryjev odnos s obitelji napet je godinama, a posebno nakon što je u siječnju objavio memoare 'Spare' u kojima je svog brata, princa Williama, nazvao svojim glavnim neprijateljem.

Prošle godine Meghan i Harry objavili su na Netflixu dokumentarnu seriju u kojoj su otkrili detalje zašto su odlučili odstupiti od kraljevskih dužnosti 2020. godine.

DUHOVITI PRINC Princ William našalio se na svoj račun: 'Tad sam još imao kosu'

Iako je Kate navodno pružila ruku mira Harryju, to ne znači da je njezin suprug princ William spreman pomiriti se s bratom.

- Očito je iznimno osjetljiva i delikatna situacija između mnogih drugih starijih članova kraljevske obitelji, a posebno Williama, koji je vrlo jasno dao do znanja da još nije spreman pregovarati s Harryjem oko pomirenja ili imati bilo kakav razgovor po tom pitanju -  objasnio je izvor.

- Kate želi održati komunikaciju i utrti put dugoročnom miru s cijelom obitelji, uključujući Williama - nastavio je izvor, napominjući da Kate želi da Harry zna da postoje ljudi kojima je stalo do njega.

Inače, njemu je nedavno oduzeta i titula 'njegovo kraljevsko visočanstvo' sa službene stranice kraljevske obitelji.

POGLEDAJTE NAJBOLJE OD ČETVRTE SEZONE 'TKO JE KRIV?': 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare