To je to što me zanima!

Justin Bieber pjevao na zabavi sina najbogatijeg čovjeka Azije: Evo koliko je dobio za nastup

Prema snimkama s njegovog koncerta u petak navečer koje su podijeljene na društvenim mrežama, Justin Bieber je izveo svoj hit iz 2015. 'Sorry' pred stotinama VIP osoba
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna pop pjevač Justin Bieber nastupio je u Mumbaiju pred indijskim slavnim osobama tijekom raskošne svečanosti povodom vjenčanja sina najbogatijeg čovjeka Azije. Na svojim društvenim mrežama pokazao je djelić atmosfere, a prema pisanju stranih medija, za svoj nastup Bieber je dobio 10 milijuna dolara. Inače, za nastupe na privatnim događajima naplati od 2.5 do 6 milijuna dolara, piše Page Six.

NIJE PRVA PROSLAVA Justin Bieber nastupio u Indiji na raskošnoj zabavi uoči svadbe sina najbogatijeg čovjeka Azije

Prema snimkama s njegovog koncerta u petak navečer koje su podijeljene na društvenim mrežama, Justin Bieber je izveo svoj hit iz 2015. 'Sorry' pred stotinama VIP osoba.

Od indijskih slavnih osoba bili su prisutni bollywoodski glumac Salman Khan i bivši kapetan indijskog kriket tima MS Dhoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Već nekoliko mjeseci organiziraju se grandiozne proslave uoči vjenčanja Ananta Ambanija, najmlađeg sina Mukesha Ambanija, šefa konglomerata Reliance Industries, i njegove zaručnice Radhike Merchant koji će se sredinom srpnja vjenčati tijekom trodnevne hinduističke ceremonije u Mumbaiju.

NAJOMRAŽENIJI U GLAZBENOJ INDUSTRIJI Ozloglašeni glazbeni menadžer ide u mirovinu: Napustili su ga Justin Bieber, Ariana Grande...

Vjenčanju su već prethodila dva velika događaja.

Na zabavi u veljači Rihanna je održala svoj prvi koncert nakon prošlogodišnjeg Super Bowla, a prisustvovali su i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg te kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Ivanka.

SRETNE VIJESTI Justin Bieber postat će tata!

U lipnju su na balu pod maskama u dvorcu u Cannesu nastupili Katy PerryBackstreet Boysi, američki reper Pitbull i talijanski tenor Andrea Bocelli.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • FlyEarth 09.07.2024.

    Za deset milijuna se mogao malo i potrudit obuc pristojnije a ne bit u potkosulji i boxericama s hlacama do koljena… koji seljo

  • MarjanaKrstavac 09.07.2024.

    JB neznam ko ga još sluša jer osim onih starih pjesama ove nove mu nisu bas ajd 2021 može se s albuma izdvojiti par ali da vrijedi toliko iskreno ne 11 miliona eh nekad je vrijedio sad i ne

  • ludi marko 09.07.2024.

    baš poučno, i potrebno nama

Komentiraj...
Vidi sve komentare