To je to što me zanima!

Jelena Rozga opet ima hit! Osvojila je novu Cesaricu...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je Cesaricu za hit mjeseca osvojila već za pjesme 'Samo se ljubit isplati' i 'Idi ti', a sad je stiglo i priznanje za 'Od čega sam ja'
Vidi originalni članak

Jednostavno ne zna snimit lošu pjesmu, jedan je od najlajkanijih komentara ispod pjesme Jelene Rozge koja je osvojila Cesaricu za Hit travnja, a čini se da se publika itekako slaže s tom tvrdnjom! Nagradom je nastavila trend osvajanja Cesarica s obzirom na to da je i prošle godine osvojila jednu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Primjer je mnogim mladim glazbenicama i glazbenicima kako se ponašati na sceni, a vraća joj se to višestruko u obliku nagrada i u obliku koncertne publike koja dolazi gdje god u regiji da Rozga napravi koncert.

Iza nje je niz nagrada i velika estradna prisutnost, a svaka njezina pjesma je dobro poznata. Moderno produciran pop joj sjajno leži, a zasluge ovoga puta za to idu ponajviše Ivanu Huljiću koji je napisao tekst i glazbu za pjesmu “Od čega sam ja”. 

OBOŽAVA NJEGOVU GLAZBU Jelena Rozga za 24sata o Rodu Stewartu: 'Pozdravili smo se u backstageu, zaista je jako fin!'

Rozga je oduševila publiku koja je spot pogledala skoro milijun puta. Pjesmu je posvetila, kako sama kaže, ženama koje su bar jednom neku ranu morale zašiti same i posveta je njihovim hrabrim postupcima. Publika ju očito voli jer je drugačija, a uvijek svoja i posebna.

Pjesma “Od čega sam ja” se ubrzo nakon objave našla u glazbenom trendingu, a Jelena nije dugo odmarala nakon lansiranja Hita travnja budući da je već spremila novu pjesmu s kojom će se predstaviti na Melodijama Jadrana ovoga lipnja. 

A NIJE DORA... Evo što zajedničko ima Lasagna sa Severinom, Majom Šuput, Rozgom: 'To mi je bilo glupasto'

Ženska snaga bila je simbol ovomjesečne Cesarice, a titula glazbeno najsnažnije zasluženo je otišla u ruke Jeleni Rozgi. Tim Cesarice uskoro donosi novi sadržaj o Jeleni i pjesmi "Od čega sam ja". Čestitke svim izvođačima koji su bili nominirani za Hit travnja, #Cesarica2024 ide dalje, uskoro biramo Hit svibnja!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • atol 29.05.2024.

    Nabavila je baš slatke obraščiće 🙂🐿️

Komentiraj...
Vidi sve komentare