To je to što me zanima!

FOTO Opa, koja majica! Kolinda opet privukla pažnju u Parizu

Kolinda Grabar Kitarović je i ovog puta privukla pažnju svojom modnom kombinacijom. Za ovu prigodu odjenula je crne hlače i crnu upečatljivu majicu s natpisom 'meow', a stajling je upotpunila maramom
Vidi originalni članak

Pariz, vidimo se uskoro, poručila je nedavno bivša predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović (56) dok je sa suprugom Jakovom Kitarovićem (55) pozirala ispred Slavoluka pobjede u Parizu.

NIŠTA BEZ KOLINDE Hrvatski kolindijski odbor: Kako je postala najveća hrvatska navijačica od stoljeća sedmog?

Kolinda je i ovog puta privukla pažnju svojom modnom kombinacijom. Za ovu prigodu odjenula je crne hlače i crnu upečatljivu majicu s natpisom 'meow', a stajling je upotpunila maramom s crveno-bijelim kockicama koju je zavezala oko vrata.

'Svaki dan ljepša i mlađa', 'Prekrasan par', 'Koliko vas je lijepo vidjeti', hvalili su ih pratitelji na Instagramu.

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Kolinda Grabar-Kitarović pružila podršku 'barakudama' nakon poraza u finalu: 'Idemo dalje!'

Bivša predsjednica i njezin suprug u Parizu su od otvorenja Igara. Svakodnevno su pratili hrvatske olimpijce s tribina, a koliko uživaju Kolinda je pokazivala na društvenim mrežama. Grabar Kitarović nije propustila ni posljednju utakmicu vaterpolista, a na nju je stigla u crvenoj dugoj haljini s prorezom i bijeloj majici. Tom je prilikom pokazala kako hladi koljeno te zabrinula pratitelje.

- A nažalost dosta je komplicirano. Imam rupture medijalnog meniska na oba koljena (starijih i novijih datuma), patelofemoralni sindrom, tendonitis, plica… Gomilalo se to godinama - priznala nam je Kolinda te dodala kako se zbog svog zdrastvenog stanja morala odreći trčanja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Roko prc 13.08.2024.

    Mlado meso čini čuda

  • orgi 13.08.2024.

    smije se Hrvatskom narodu u lice!

  • ktm686 13.08.2024.

    Dobre sise

Komentiraj...
Vidi sve komentare