To je to što me zanima!

Ekipu trećeg dana 'Večere za 5' ugostit će Andrea, a sastojcima će zbuniti Anastaziju i Marka

Andrea u 'Večeri za 5' ekipu je odlučila iznenaditi jelima koje će spraviti od sira od mišine, pršuta, čvaraka, teletine, meda, gorgonzole i naranče
Vidi originalni članak

Andrea Čerkez sa zagrebačke Kustošije ugostit će ekipu trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Domaćica je po zanimanju kozmetičarka. Velika strast i hobi su joj kuhanje, pisanje pjesama te trčanje. U emisiju se prijavila na nagovor svog sina. Ljubiteljica je talijanske kuhinje.

PREŠLA U VODSTVO Silvija se svidjela gledateljima 'Večere', a Marko ih iznenadio: Očekivao sam manju ocjenu...

- Dolazim iz Širokog Brijega, u Zagrebu živim sa suprugom i dva sina. Vesela sam, komunikativna, imam i svojih mana poput tvrdoglavosti. Druželjubiva sam. U životu mi je najbitnije zdravlje, prošla sam kroz jedan pakao i zbog toga mi je važno zdravlje. Posebnih ciljeva nemam, bitno mi je da sam tu sa svojim sinovima i suprugom - otkrila je Andrea o sebi.

- U slobodno vrijeme znam odvajati vrijeme za pisanje svoje knjige. To me opušta, tu uzmem svakog dana dva, tri sata - dodala je i otkrila da ju je za prijavu na 'Večeru za 5' nagovorio sin.

Svoju večeru Andrea je odlučila spraviti od sira od mišine, pršuta, čvaraka, teletine, meda, gorgonzole i naranče.

- Sir iz mišine... Što je mišina? To je livanjski sir - komentirali su Anastazija i Marko.

DOMAĆICA JE PREŠLA U VODSTVO U 'Večeri za 5' Silvija je samo od Lare dobila devetku: 'Preslana juha, sve ostalo je savršeno...'

- Obožavam čvarke, to mi je... odrasla sam na čvarcima -  dodala je Silvija. "Nadam se da će biti u desertu naranča, tome se veselim", zaključila je Lara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare