To je to što me zanima!

Domenica Žuvela je pozirala kao pop zvijezda Taylor Swift

U PETAK NA SVIM KIOSCIMA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Simpatična pjevačica Domenica Žuvela (31) polako ali sigurno gradi glazbenu karijeru. Prošlog vikenda na Melodijama Jadrana predstavila je novu pjesmu "Navij na najjače". A na najjače će ovog ljeta slušati globalnu pop zvijezdu Taylor Swift, koju je poželjela utjeloviti za naslovnicu Cafea.

- Ne opterećujem se Arenom 2030. Kad sam si dala zadatak da ću napraviti plakate, bukirati Arenu i pustiti karte, nisam razmišljala o tome hoće li ljudi pokupovati sve - govori nam Domenica.

U velikom razgovoru Dalmatinka nam je pričala o svojoj obitelji, tajanstvenom dečku, odnosu s Huljićima i čuvenom koncertu u zagrebačkoj Areni 2030.

SAMO UZ 24SATA Lu Dedić je pozirala kao Gabi Novak: Baka će biti oduševljena

Letovci su se konačno riješili pilića i prosvijetlili. Obavili su i šišanje kod Višnje da spremno krenu na ljetnu turneju 'Na vratima raja'. ŠČpektakl od kopna do Jadrana je, kažu nam, zagarantiran.

TJEDNI PREGLED Evo što vas čeka u omiljenim serijama i sapunicama: Ferit doživljava nešto jako šokantno

Donosimo i intervju s Matteom Bocellijem, sinom slavnoga glazbenika Andree Bocellija, koji će prvi put nastupiti u Hrvatskoj 2. srpnja.

Tu je i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom broju Cafea. U petak na svim kioscima. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • RealLifeBarbie 28.06.2024.

    Voljela bih da se javi netko od njenih fanova (ako takav postoji) i navede mi jedan jedini hit ove nazovi pjevacice.

  • @sve_je_laž 28.06.2024.

    To je jedino šta može, kopirat druge.

  • dobar loš zao No1 27.06.2024.

    Iritantan piskutav glas..

Komentiraj...
Vidi sve komentare