To je to što me zanima!

Dean Dvornik posvetio je bratu Dini emotivnu poruku uz fotku iz djetinjstva: 'Vrime prileti...'

Dino je preminuo 7. rujna 2008. Imao je 44 godine. Splitski glazbenik ostavio je hitove koji se i danas puštaju u klubovima, a njegova je glazba obilježila kraj osamdesetih i rane devedesete
Vidi originalni članak

Emotivno je danas među obožavateljima i obitelji legendarnog glazbenika Dine Dvornika. Da je živ, danas bi kralj funka proslavio 60. rođendan. Cijeli dan društvenim mrežama kolaju lijepe želje i sjećanja na Dinu. Nakon njegove supruge Danijele Dvornik (57), prisjetio ga se i brat, glazbenik Dean Dvornik (61).

SLAVIO BI 60. ROĐENDAN Danijela Dvornik prisjetila se Dine: 'Rekao je da ga se nikad neću riješiti. Sad ga shvaćam...'

- Danas bi Dino slavio 60-ti rođendan, kako je napisa Jakša Fiamengo: čuča naš vrime prileti za čas - poručio je Dean uz prigodnu crno-bijelu fotografiju koja je, čini se, nastala u vrijeme Dinina rođendana u djetinjstvu.

Dino je preminuo 7. rujna 2008. Imao je 44 godine. Splitski glazbenik ostavio je hitove koji se i danas puštaju u klubovima, a njegova je glazba obilježila kraj osamdesetih i rane devedesete, kad je Dino bio najveća zvijezda. U vrijeme dok je pripremao svoj posljednji album 'Pandorina kutija', bio je jako nesiguran u svoj uspjeh.

- Dino je bio jako nervozan zbog albuma. Nije znao kako će ga publika prihvatiti. Rekao mi je da bi bilo najbolje da umre, jer će se tada album najbolje prodavati - rekla je Danijela nakon njegove smrti.

KRALJ FUNKA Dinu Dvornika toliko su voljeli da je i Gerard Depardieu morao čekati na red za druženje...

'Kralj funka' nije dočekao promociju svog posljednjeg albuma. Ona se održala dva mjeseca nakon njegove smrti, a nedovršene pjesme umjesto Dine završili su njegovi najbliži suradnici. Također, njegov je posljednji album struka nagradila sa sedam Porina. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ilcommentatore 21.08.2024.

    "Dinu"

  • Dustov 20.08.2024.

    Nije Dini jer nije žena nego Dinu,jel to teško???

Komentiraj...
Vidi sve komentare