To je to što me zanima!

'Davor Bilman može se prijaviti na 'Supertalent'. On ima sjajan talent, počne hrkati u sekundi'

Žiri showa kaže da se u 11. sezoni mogu očekivati dosad neviđeni talenti. Kažu da su neki izazvali ‘gađenje’
Vidi originalni članak

Nekolicina kandidata i točaka izazvali su zgražanje, strah, gađenje i nevjericu, otkrila je Martina Tomčić uoči 11. sezone "Supertalenta". Godinama je u žiriju, vidjela je puno toga, pa kad kaže da su neki izazvali "strah i gađenje", možemo stvarno očekivati svašta.

Uz nju su standardno u žiriju Davor Bilman, Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek, koji je rekao koja mu "kategorija talenata" najbolje leži.

- Kategorija koja se zove razno. Mislim da razno nije dovoljno specifična riječ da bih opisao koliko je to zaista raznoliko - objašnjava Fabijan.

Osim što se tijekom snimanja zabavljaju uz nastupe, koji ponekad šokiraju, a ponekad oduševe, zabava se nastavlja i kad se kamere ugase. Fabijan otkriva koji član žirija ima poseban talent.

- Mislim da je Davor osoba koja se može prijaviti na 'Supertalent' - nikad u životu niste vidjeli nekoga tko prije može početi hrkati! Dok mi nešto pričamo, on ugasi svjetlo, sjedne na svoj kauč i ja još nisam završio rečenicu, a on već spava - prepričava Fabijan jednu od mnogih anegdota sa snimanja te u šali dodaje:

USKORO NA NOVOJ TV Maja Šuput i Davor Bilman su otkrili što donosi nova sezona Supertalenta: 'Uzbuđeni smo'

- Mislim da je to najmanje za Zlatni gumb!

A kad smo kod Zlatnoga gumba, o kriterijima prema kojima ga žiri dodjeljuje govorila je Martina Tomčić.

- Može ga dobiti samo onaj kandidat ili vještina koja mi zacakli oči i malo digne puls - rekla je Martina.

I Fabijan priznaje kako je ove sezone u dijelovima pojedinih nastupa poželio okrenuti glavu.

- U nekim trenucima stvarno sam bio na rubu da mi se digne želudac. To još nisam doživio - dodao je Fabijan.

Žiri je na snimanjima audicija za 11. sezonu već upoznao nove kandidate i svjedočio njihovim nastupima, a gledateljima najavljuju sezonu prepunu zabave, iznenađenja i šokantnih trenutaka. Slikovito je to opisao Davor Bilman.

- Audicije su krenule kao potočić, a pretvorile su se u bujicu. Osjećam se neopisivo i jedva čekam da krene sezona da gledatelji mogu vidjeti ono što smo mi vidjeli, čuli i osjetili, svim osjetilima - rekao je Bilman, a Maja Šuput dodala:

USKORO NA NOVOJ TV Stiže 11. sezona 'Supertalenta!' 'Pomaknut ćemo granice...'

- Prema onome što sam vidjela na audicijama, krenuli smo stepenicu dalje. Definitivno sam vidjela neke talente koji dosad nisu dolazili u našu emisiju, što me jako veseli. Neočekivani i dosad neviđeni nastupi najzabavniji su dio ovog showa.

Zasad i članovi žirija i produkcija Nove TV dobro kriju kakvi nas to neočekivani talenti sve očekuju kad su kod nekih izazvali “strah i gađenje”...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kikooooooooo 18.09.2024.

    Jel se to ovaj bilmez i ostatak ekipe vracaju? Sad sam se sjetio zbog cega ne gledam novu

Komentiraj...
Vidi sve komentare