To je to što me zanima!

Bizarno! Bianca u gaćicama izvela kćer Kanyea Westa u kino

Bračni par odlučio je izvesti North West u kino da gledaju novi film 'Deadpool & Wolverine', a i u obiteljskom izlasku Bianca se odlučila za 'golišavi' outfit
Vidi originalni članak

Već smo naviknuli na golišava izdanja Biance Censorisupruge repera Kanyea Westa. Svakim novim pojavljivanjem u javnosti, Censori na sebi ima sve manje odjeće. No, sada je opet uspjela privući pozornost, a mnogi su se šokirali jer kraj nje je bila reperova kći North West.

OSKUDNA IZDANJA FOTO Tko se srami celulita još? I ove slavne dame su ga pokazale u tangama, vrućim hlačicama...

Bianca se prošetala ulicom Los Angelesa u bež majici i u hlačicama koje podsjećaju na gaćice, a lice je skrivala ispod omiljene šilterice. Uz 'golišavi' outfit iskombinirala je cipele, čije vezice sežu skoro pa do koljena.

Bračni par odlučio je izvesti North West u kino da gledaju novi film 'Deadpool & Wolverine', piše Page Six.  U jednom trenutku paparazzi su snimili kako se Bianca i njezina pokćerka grle.

BIZARNA MAJICA Ma, Bianca, što je pak sad ovo?! Bradavice ti se vide baš cijele...

North West je kćer Kanyea i njegove bivše supruge, reality zvijezde Kim Kardashian. Osim nje imaju još troje djece, Sainta, Chicago i Psalma.

Nedavno je tako s Kanyeom prošetala ulicama LA-a prošetala u još jednoj, u najmanju ruku, čudnoj majici. Prozirna majica dugih rukava otkrila je sve, a kroz majicu su se u potpunosti vidjele njene bradavice. Uz tu majicu je obukla i gaćice boje kože i sve 'zaokružila' cipelama na malu petu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mars7 29.07.2024.

    Zgodna

  • Kujco 29.07.2024.

    koji grobari

  • TVP 29.07.2024.

    Vijest dana

Komentiraj...
Vidi sve komentare