To je to što me zanima!

Bitka za Frogmore: Meghan i Harry predali kuću, a Charles bi htio da se njegov brat useli

Palača je odbila reći tko bi se mogao useliti u kuću. Kralj Charles III. navodno želi da njegov brat Andrew napusti mnogo veći Royal Lodge na imanju Windsor kako bi se smjestio u njihov bivši dom
Vidi originalni članak

Princ Harry (38) i njegova supruga Meghan Markle (41) ispraznili su bivši dom Frogmore na imanju Windsor, koji su koristili prilikom posjeta Velikoj Britaniji, potvrdila je tako u četvrtak Buckinghamska palača.

IZGRADILI LOŠ IMIDŽ Muku muče da svugdje izvuku novac, ali im ne ide: Meghan bi mogla biti hit, ali Harry nikako

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zamoljeni su već u ožujku da isprazne kuću, nakon objavljivanja biografije princa Harryja, 'Spare', objavljene u siječnju i vrlo kritične prema kraljevskoj obitelji.

'Frogmore cottage', kuća od više od 400 četvornih metara pripada britanskoj kruni, a paru ju je ponudila kraljica Elizabeta II. za vjenčanje 2019.  Harry i Meghan žive u Kaliforniji otkako su se povukli s kraljevskih dužnosti 2020.

PROPALA SURADNJA Taylor Swift odbila sudjelovati u podcastu kod Meghan Markle

Prema britanskom tisku, raniji dogovor im je omogućio korištenje Frogmorea tijekom cijele godine. Ali tamo su dolazili iznimno rijetko otkako su se preselili u Sjedinjene Države.

- Možemo potvrditi da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napustili Frogmore - rekao je dužnosnik kraljevskih financija Michael Stevens u povodu objave godišnje potrošnje monarhije.

ŠOKANTNI PRIJEDLOZI ZA PODCAST Princ Harry htio je intervjuirati Putina i Trumpa o traumama iz djetinjstva: Nisu bili oduševljeni

Palača je odbila reći tko bi se mogao useliti u kuću. Prema pisanju britanskog tiska kralj Charles III. (74) želi da njegov brat Andrew napusti mnogo veći Royal Lodge na imanju Windsor kako bi se smjestio u Frogmore Cottage.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • rocky55555 29.06.2023.

    Mnogo ružna zgrada taj Frogmore, izgleda kao nekakva tvornica, a ne dvorac/vila...

  • post it 29.06.2023.

    Koliko su samo para spucali na uređenje Frogmore-a... Razmaženi razmetni sin :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare