To je to što me zanima!

Adriana Lima je nevinost čuvala do braka: Idila s košarkašem iz Srbije potrajala je 5 godina

Kada u nešto vjeruješ i imaš određene vrijednosti u životu, onda ih moraš slijediti, objašnjavala je Lima američkim novinarima o svojoj odluci da ne stupa u seksualne odnose prije braka
Vidi originalni članak

Seks je za brak. Ako nema poštovanja, to znači da me muškarci zapravo ne žele, govorila je svojedobno 'anđelica' Adriana Lima. Iako je bila u dugogodišnjim vezama, pa čak i zaručena za glazbenika Lennyja Kravitza, a navodno i za princa od Lihtenštajna, brazilska manekenka je sačuvala nevinost do 27. godine, kad se udala za srpskog košarkaša Marka Jarića.

- Kada u nešto vjeruješ i imaš određene vrijednosti u životu, onda ih moraš slijediti - objašnjavala je Lima tad američkim novinarima.

Marko Jarić je igrao za Minnesota Timberwolvese kad je 2009. zaprosio lijepu Brazilku na njezin rođendan, nakon devet mjeseci veze. Zaruke su tada proslavili krstarenjem po Jadranu, gdje su se na Hvaru našli s prijateljima Sanjom Duggan i Franom Barbierijem.

Njihov brak je trajao pet godina, razveli su se 2014., a zakonski ga okončali 2016.

- Nakon dugog i pomnog razmišljanja, odlučili smo se rastati nakon pet godina braka. Zahvalni smo što smo roditelji dviju prekrasnih djevojčica koje ćemo nastaviti zajedno odgajati. Bili bismo zahvalni na privatnosti i na poštovanju prema našim obiteljima u ovom novom razdoblju za sve nas - poručili su tad.

U braku su dobili dvije kćeri, Siennu i Valentinu

LJEPOTICE OPET NA OKUPU Anđelice su se vratile na pistu! Popularne revije godinama nije bilo zbog brojnih kontroverza...

Nakon razvoda Jarić se bacio u proizvodnju ajvara u Americi.

- Tradicionalni recept sam otkupio od domaćica u južnoj Srbiji. Kunem se da će to biti najbolji ajvar na svijetu - govorio je tad Marko.

Srpski mediji pišu kako je bivši košarkaš danas zaposlen u Westpacu, australskoj kompaniji koja se bavi multinacionalnim bankarstvom i financijskim uslugama. Jarić je na novom poslu potpredsjednik poslovnog razvoja i šef odjela za zabavu i sport.

Adriana Lima je trenutačno u vezi s Andreom Lemmersom i u 42. godini rodila je treće dijete, sina Cyana

Manekenka se ovog tjedna, nakon šest godina stanke, vratila modnoj pisti na reviji Victoria's Secreta.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • plenkijeva amnezija 18.10.2024.

    Bila je nevina ko I kradezeovci

  • cm21 18.10.2024.

    Australijski kompanija alo bre...24 č

  • FrozenAcc 17.10.2024.

    Malo se zaokružila! Što bi moja baba rekla, ćusta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare