To je to što me zanima!

VIDEO Žestok ruski napad na Ukrajinu: Ubijeno najmanje 20 ljudi, pogledajte snimke užasa!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Različiti gradovi: Kijev, Dnjepar, Krivi Rih, Slovjansk, Kramatorsk. Više od 40 projektila raznih vrsta. Oštećeni su stambeni objekti, infrastruktura i dječja bolnica, kazao je Zelenski
Vidi originalni članak

Najmanje 20 ljudi ubijeno je nakon što je Rusija pokrenula veliki raketni napad na gradove diljem Ukrajine, prenosi BBC. U glavnom gradu Kijevu ubijeno je najmanje sedam ljudi. Gradonačelnik je rekao da je dječja bolnica pogođena projektilom te da je evakuirana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šef vojne uprave u središnjem ukrajinskom gradu Kryvyi Rih rekao je da je tamo ubijeno najmanje 10 ljudi, a troje je ubijeno u istočnom gradu Pokrovsku.

RUSKA OFENZIVA Žestoke borbe u Ukrajini: Rusi u velikom prodoru osvojili selo, u subotu se vodile 123 bitke

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, koji je u posjetu Poljskoj, rekao je da je Rusija ispalila oko 40 projektila na ciljeve diljem zemlje.

Zelenski, koji bi trebao otputovati u SAD na ovotjedni samit NATO-a u Washingtonu, rekao je da je Rusija "masovno napala" Ukrajinu.

- Različiti gradovi: Kijev, Dnjepar, Krivi Rih, Slovjansk, Kramatorsk. Više od 40 projektila raznih vrsta. Oštećeni su stambeni objekti, infrastruktura i dječja bolnica - rekao je.

NEMA MIRA Stručnjak o ratu u Ukrajini za 24sata: 'Predviđam eskalaciju. Sukob će biti žešći s više mrtvih'

Oleksandr Vilkul, šef vojne uprave u Kryvy Rih, objavio je da je najmanje 10 osoba ubijeno, a 31 ranjena nakon napada na grad. Od njih je, rekao je, 10 teško ozlijeđeno.

Stubovi dima mogli su se vidjeti diljem glavnog grada Kijeva, dok video objavljen na društvenim mrežama prikazuje razaranje unutar i izvan dječje bolnice Okhmadyt. Nije poznato je li netko unutra ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 09.07.2024.

    A što je bilo u toj bolnici???? Nipošto ne bi bio prvi put da ukrajinski nacisti kukavički koriste civile i civilne objekte gdje smještaju vonu tehniku i streljivo, pa čak i iz tih objekata gađaju Ruse. Što Rusima treba ubijanje civila, sada, kad rasturaju Ukrajince na frontu? Dajte ljudi, mućnite malo svojom glavom, ne obraćajte pažnju na to što kažu (naši) mediji. Pratite vijesti iz neovisnih izvora.

  • nikol.boromisa11@gmail.com 09.07.2024.

    Koliko sam čitao i slušao Ukrajinci su dobili neka od najmodernijih obrambenih oružja i oruđa. kako se onda desilo da bez problema doleti do cilja 40 projektila?

  • NAFO 09.07.2024.

    Srbija i Rusija, bratske genocidne države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare