To je to što me zanima!

VIDEO Nevjerojatno! Pogledajte bisera koji diže dron dok iznad njega na Murteru lete kanaderi

Na snimci se vidi kako muškarac rukom dohvaća dron, dok se u pozadini čuju motori kanadera. Čitatelj je za Morski.hr rekao kako je odmah zvao 112 i da su ga vatrogasci dvaput zvali i pitali vidi li još dron u zraku
Vidi originalni članak

Prošli vikend pet kanadera i air tractora moralo se povući s požarišta na Murteru jer je neki biser u to vrijeme digao dron.

Da stvar bude gora, čovjek koji je digao dron u vrijeme požara je turistički vodič i youtuber koji je snimao požar i to je objavio na društvenim mrežama. No onda je maknuo snimke, pisao je portal Morski.hr. Zapovjednik vatrogasaca potvrdio je za 24sata da su morali nakratko prekinuti gašenje zbog drona i zamolio je ljude da ne ometaju vatrogasce na požarištu.

Morski.hr sad donosi novu snimku s Murterana kojoj se vidi još jedan muškarac koji diže dron usred istog požara. Snimku pogledajte OVDJE. Na njoj se vidi kako muškarac rukom dohvaća dron, dok se u pozadini čuju motori kanadera.

Čitatelj je za Morski.hr rekao kako je odmah zvao 112 i da je muškarac sa snimke digao dron i snimao dok su u to vrijeme letjeli kanaderi.

Vatrogasci su ga, kako je rekao, dvaput zvali i pitali vidi li još dron u zraku. Potvrdio im je i snimio čovjeka koji je upravljao njime. Dizanje dronova u situacijama kad kanaderi lete nisko i gase požare može biti kobno.

Biseru sa snimke to očito nije jasno.
 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • tico123 09.07.2024.

    nek me munja drapi ak nije bosanac

  • 09.07.2024.

    Zna se tko pali na Jadranu oni koji su 95 na IMT traktorima išli u bežaniju

  • Otrovni Jezik 09.07.2024.

    Ne, on nije neodgovoran turist. On je terorist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare