To je to što me zanima!

Užas kod Okučana: Mališan (13) išao s treninga, muškarac ga je usmrtio vozilom pa pobjegao

Muškarca (50) danas bi trebali predati pritvorskom nadzorniku. Potom ide pred Županijskog odvjetnika pa sudac istrage odlučuje o pritvoru
Vidi originalni članak

Nedugo nakon strašne prometne nesreće koja se dogodila u petak navečer oko 20.30 sati u mjestu Cage kod Okučana, a u kojoj je život izgubio dječak (13) policija je pronašla vozača koji je automobilom usmrtio dijete.

POŽURI PO 100 EURA! Oranž akcija vrijedi do ponoći! Platiš 7 € - dobiješ 100 natrag

Dijete se vraćalo s treninga

Radi se o muškarcu (50), koji se nakon nesreće nije zaustavio, već je automobilom pobjegao. Kako neslužbeno doznajemo, nesretni dječak je član pionira lokalnog nogometnog kluba i vraćao se kući s treninga s još dvojicom prijatelja.

NESREĆA KRAJ OKUČANA Pronašli vozača koji je usmrtio dijete kraj Okučana: 'Nalazi se u prostorijama policijske postaje'

Odlučuju o pritvoru

Policija je muškarca zadržala u prostorijama policije, predat će ga pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana izvest će ga pred Županijskog državnog odvjetnika, a potom pred sudca istrage koji će odlučivati o zatvorskom pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Okrugli 24.08.2024.

    ponašanje vozača je za svaku osudu,ali koliko su svi ovi na dva kotača vidljivi u prometu.U ovom slučaju 20,30 već se lagano spušta noć nitko ne nosi ref.prsluk svijetlo što je to.Iz primorja sam i svaki put kad bi vozio sjevernom Hr nije mi bilo jasno kako gospođe voze crni bicikl,obučene u crno i po mraku.Ne krivim dečkića ponašao se je u skladu sa okolinom,jer da je nosio ref prsluk vjerovtno bi ga društvo sprdalo isto ovo koje će ga sad žalit.Malo je okrutno ali cesta koji put oprosti a koji put baš i ne

  • TVP 24.08.2024.

    Koji je to razlog da se presude svima takvima ne donesu u roku sedam dana. Ili je ipak bolje da proces traje godinama…….

  • Sokol ga nije volio 24.08.2024.

    Ma to bi normalne države riješile na licu mjesta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare