To je to što me zanima!

U četvrtak kiša uz sunčana razdoblja, evo kakvo nas vrijeme očekuje od vikenda

Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na Jadranu od 18 do 22 °C. Najviša dnevna uglavnom između 24 i 29 °C, u gorju malo niža
Vidi originalni članak

Očekuje nas promjenjivo oblačno vrijeme uz sunčana razdoblja, objavio je DHMZ. Dodaju kako će ponegdje pasti malo kiše ili pokoji kratkotrajni pljusak, uglavnom na sjevernom Jadranu i na zapadu unutrašnjosti.

- Poslijepodne će na Jadranu prevladavati sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni. Na Jadranu većinom umjerena bura, podno Velebita u noći i ujutro i jaka, a poslijepodne sjeverozapadnjak i jugozapadnjak - objavio je DHMZ. 

RAKETE RAZDORA Dabro bi vratio protugradnu obranu: Ljudima to psihološki znači; DHMZ: Nema smisla...

Najniža jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na Jadranu od 18 do 22 °C. Najviša dnevna uglavnom između 24 i 29 °C, u gorju malo niža.

Idućih dana na kopnu sunčanije i postupno toplije, za vikend će biti vruće. Mala je vjerojatnost za pljusak u petak i potkraj nedjelje u zapadnim krajevima. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, u subotu na istoku jugoistočni, objavio je HRT.

VREMENSKA PROGNOZA Vraća nam se sunce i vrućine: Moguć još poneki pljusak, za obalu upalili alarm zbog bure

I na moru do kraja tjedna sunčano, do subote većinom vedro, a tijekom vikenda bit će vruće uz blagi porast noćne temperature. Puhat će slab i umjeren jugozapadnjak te jugo.

Dakle, počevši s petkom pred nama je razdoblje većinom suhih, sunčanijih i toplijih dana, pravih ljetnih koje će obilježiti vrućina. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare