To je to što me zanima!

Ravnatelj škole pijan se sudario na putu do posla: 'Ma, popio sam samo dvije pive dan prije'

Tibor Nagy, ravnatelj škole u Poljani, imao je 1,07 promila alkohola u krvi kada je vozačica udarila u njegov automobil 30. rujna oko 6.55 sati
Vidi originalni članak

Tibor Nagy, ravnatelj Osnovne škole Grigora Viteza u Poljani kod Lipika teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u ponedjeljak 30. rujna kada je 20-godišnja vozačica autom prešla u suprotnu traku u udarila u njegov automobil. Nesreća se dogodila oko 6.55 sati na putu za posao.

Telegram doznaje kako je Nagy u trenutku nesreće bio pijan, u krvi je imao 1,07 promila alkohola zbog čega mu slijedi prekršajni nalog.

PREMINUO U BOLNICI UZNEMIRUJUĆE Umro mladić iz stravične nesreće kod Osijeka: Autom podletio pod kombajn

- Ništa nisam popio, osim dva piva dan ranije. Imao sam tog popodneva jedan radostan događaj. A osim toga, bio sam pod lijekovima. Pijem tablete za vodu koje potpuno isprazne organizam i nisam nekih 17 ili 18 sati unio nikakvu tekućinu osim toga - rekao je Nagy za Telegram. On je trenutačno na bolovanju.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Nansy001 21.10.2024.

    Baš čudno....eto za osuditi je čovjeka....Dobro nije popio i triput više.

  • purgersirokibrijeg 21.10.2024.

    Ja juće bio u berbi grožđa,popio 5 litara gemišta,požderao 2 kile odbojka i došao doma bez problema.Ali nije mi trebala policija,ona moja pustila👅i volio bi da me policija zaustavila i odvela na 24 sata u boksu.Uvjek se netko posere na dobar dan

  • Jopazg 21.10.2024.

    Presla na suprotnu stranu a njega okrivljujete?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare