To je to što me zanima!

Ravnatelj policije o istrazi oko trovanja: 'Ako treba, uključit ćemo i austrijsku policiju u ovo'

Prikupljene su obavijesti svih osoba koje su mogle dati nekakve informacije, a ako bude potrebno provest će se i međunarodna razmjena podataka. Provest ćemo sve mjere i radnje koje budu potrebne, napomenuo je Milina
Vidi originalni članak

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je komentirao slučaj trovanja pićem u Rijeci.

- Bilo je više dojava u protekla dva dana, ali bih rekao da je glavni događaj u Rijeci. Provode se izvidi jer su nalazi potvrdili da se radilo o nekakvom deterdžentu ili nekom drugom sredstvu. Provodi se istraživanje da bi se utvrdilo kako je moguće da osoba dobije bočicu s takvim sadržajem - objasnio je.

STRAH JE PREVLADAO Ugostitelj o trovanju: 'Ljudi sad traže samo vodu iz pipe, kavu i alkohol. Čudna je ovo situacija'

Otkrio je i hoće li se u istragu, budući da je sporna bočica punjena u Austriji, uključiti austrijska policija.

- Prikupljene su obavijesti svih osoba koje su mogle dati nekakve informacije, a ako bude potrebno provest će se i međunarodna razmjena podataka. Provest ćemo sve mjere i radnje koje budu potrebne - napomenuo je Milina.

Na pitanje je li zadovoljan načinom na koji je javnost informirana u ovom slučaju i smatra li da je netko zakazao, Milina je rekao:

- Kako ste vidjeli, policija i policijska uprava su ovih dana promptno izvješćivale u svom području. Nije moje da to komentiram, moje je da vodim računa da policijski sustav funkcionira i da poduzima sve mjere iz svoje nadležnosti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mily 10.11.2023.

    ako treba???

  • scarface13 10.11.2023.

    Što su do sad čekali?

  • reno1 10.11.2023.

    Ako treba hahahaha to ste iste sekunde trebali napraviti..i on policajac

Komentiraj...
Vidi sve komentare